Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-1/ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ.ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ RΕAL ESTΑTE..ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ...
2)Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ 'ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΙΔΙΑΚΑΣΙΑ" ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ.
3)ΟΙ ΗΠΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ-ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ , ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
4)ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΘΕΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΕΟ ΓΥΡΟ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ....
5)ΟΙ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΡΑΜΠ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ 9 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ-ΒΑΣΕΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥ-ΤΗΝ 478 ΤΟΥ 1980 ΚΑΙ ΤΗΝ 2334 ΤΟΥ 2017. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.
6)ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ.....
7)Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ 'ΤΟΞΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ'
8)ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΑΧΘΗΚΑΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Ο Β,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ.
9)ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΟΓΩ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ ISIS.
10)ΗΤΑΝ ΑΚΑΙΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΦΟΥ Η ΧΑΜΑΣ ΚΑΙ Η ΦΑΤΑΧ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΤΕΥΣΕΙΣ.
11)ΟΙ ΗΠΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ 57 ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ-ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.
12)ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ 138 ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ./ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΑΤΟΥΣ.
13)ΛΙΑΝ ΠΡΟΕΧΩΣ ΣΤΟ ΣΑ/ΟΕ ΟΙ ΗΠΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΒΕΤΟ.
14)ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΟΥΝΙΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΤΑ ΗΑΕ, Η Σ.ΑΡΑΒΙΑ , Η ΤΥΝΗΣΙΑ, ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.
15)ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΦΙΛΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΕ .ΟΠΩΣ Η ΤΣΕΧΙΑ ΚΑΙ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠ.
16)Ο ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ ΜΕΤΕΒΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ε ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
17)ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΗΛ. ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΗΤΗΜΑΤΩΝ.
18)Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΠΙΟ ΙΕΡΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΑΛΙΦΗΣ ΟΜΑΡ ΑΛ ΧΑΤΑΜΠ, ΟΤΑΝ ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟ 638ΜΧ, ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΚΕ.
19(ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1099 ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΥΠΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.ΑΛΛΑ ΤΟ 1187 Ο ΣΑΛΑΝΤΙΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΠΡΙΝ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ.
20)ΑΝ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ, ΚΑΙ ΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2021, ΛΟΓΙΚΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ.
*ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΣΕΩΝ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ 9 ΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.