Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2018

ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ...ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ....ΠΡΟΣ ΤΟ 2018.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ/31-12-2017/ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ.


1)ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΕΛΕΓΑ Ή ΕΓΡΑΦΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΟΤΡΑΜΠ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ/ΟΤΙ ΟΤΡΑΜΠ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ 59 ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΡΟΥΖ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΣΑΝΤ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ/ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ,ΑΝΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ FBIΔΡ ΡΟΜΠEΡΤ ΜΙΟΥΛΕΡ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ/Ή ΟΤΙ Η ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΩΟΥ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΟΥ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ/Ή ΟΤΙ Ο ΚΙΜ ΘΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΕΠΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ - ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,-ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΕ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

2)ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018 ΚΑΤΑΘΕΤΩ 5 ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ -ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ-ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΔΥΟ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΜΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ...ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ ΤΟΣΟ.ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΟΥ.

3)Η ΠΡΩΤΗ. ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥΗΔΟ-ΙΤΑΛΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕ ΜΙΣΤΟΥΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΓΓ/ΟΗΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΙΡΑΝ-ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ../ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 9ΝΑΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ.

4)Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ , ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ(ΠΑΓΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ).ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΑΙΗ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΗΠΑ-ΑΡΑΒΩΝ/ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΗΠΑ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ. ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΧΑΟΣ. ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΥΕΜΕΝΗ, ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ,ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΑΜΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ....ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ...ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ....

5)Η ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ.ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ -ΕΝΩ ΣΦΙΓΓΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ-ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΖΩΝ ΝΙΚΟΛΣΟΝ. ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΥΠΑΙΤΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΧΑΚΑΝΙ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ DURAND ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ.....Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ...ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΒΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ.

6)ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ.ΣΤΙΣ 23-12-2017 Ο ΤΡΑΜΠ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΝΣΚ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΦΑΣΗ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΕΝΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ(ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΡΑΠΤΩΣ ΝΑ ΠΩ ...ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ...)ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΓΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΟΣΧΑ ΥΣΤΕΡΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΝΕΙ ΝΥΞΕΙΣ....ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ....ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΥΣΗΣ-ΜΟΣΧΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥΣ...

7).ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.. Ο ΚΙΜ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΙΟΝΓΚΤΣΑΝΓΚ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ. Ο ΤΡΑΜΠ ΚΙ Η ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ-ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ /ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ...ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ..ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ......ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ, Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΙΝΣΕΝΤ ΜΠΡΟΥΚΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΧΑΡΙ ΧΑΡΙΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ ...ΣΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.....Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ...ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ..
..
8)2-3 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ...ΤΟ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙ....ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ Ο ΚΙΜ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΠΑΣΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ. ΛΟΓΩ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΓΕΣ....
ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ.....ΑΛΛΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ. ΤΟ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ. ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ ΔΡΑΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ....

.
9)ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ EPSILON...ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.....ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΑΚΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΠΛΗΡΩΣ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ...