Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

Ανόητοι, βαλλιστικό κατά πυρηνικής εγκατάστασης από… τα “παιδάκια της Υεμένης”Η ηλιθιότητα της ελληνικής πολιτικής τάξης σε όλο τη το μεγαλείο… ενώ εδώ γίνεται ο κακός χαμός με κάτι πυρομαχικά των 105 χλστ., ενώ την ίδια στιγμή, ο στόχος στην Υεμένη, οι αντάρτες Χούτι που εξοπλίζονται από το Ιράν και «βαφτίστηκαν» παιδάκια και άμαχοι, εξαπέλυσαν βαλλιστικό πύραυλο κατά πυρηνικής εγκατάστασης στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων!

Τα φοβερά και τρομερά πυρομαχικά λήγουν πολύ σύντομα και όδευαν για την Εθνοφρουρά της Σαουδικής Αραβίας και σχεδόν κάνουν μόνο για «στρακαστρούκες», ενώ τα υπόλοιπα με τα βλήματα της Πολεμικής Αεροπορίας ουδέποτε προχώρησαν! Ο πολιτικός μας κόσμος λοιπόν, θυσιάζει το ελληνικό εθνικό συμφέρον καταδικάζοντας – ακόμα περισσότερο – τις Ένοπλες Δυνάμεις, των οποίων τον προϋπολογισμός τον έχουν σχεδόν μηδενίσει. Άνθρωποι επικίνδυνοι και ΑΝΟΗΤΟΙ… δεν αναφερόμαστε προφανώς στους Άραβες.
Οι Χούτι λοιπόν της Υεμένης, εκτόξευσαν πύραυλο κρουζ εναντίον πυρηνικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και τον πυρηνικό αντιδραστήρα αλ-Μπαράκα στο Αμπού Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ο οποίος βρίσκεται στα τελικά στάδια της κατασκευής του.
Η ενέργεια αυτή δείχνει το πόσο αδίστακτοι είναι όχι μόνο οι «κακοί Σαουδάραβες», που αντιμετωπίζουν απειλή εθνικής ασφαλείας, αλλά και οι Χούτι που ελέγχονται από το Ιράν και προφανώς ανησυχεί για το πυρηνικό του μονοπώλιο στη Μέση Ανατολή.
Τη «θεάρεστη» αυτή δράση, οι Χούτι την ανακοίνωσαν από την τηλεοπτική τους υπηρεσία. Και μόνο η αναφορά συνιστά μια απίστευτη εξέλιξη που θα αρκούσε για να προκαλέσει βίαιη αντίδραση από όλο τον πολιτισμένο κόσμο κατά του θεοκρατικού καθεστώτος του Ιράν και των ενεργούμενών του, των Χούτι.
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ο πυρηνικός σταθμός Μπαράκα, που κατασκευάζεται από την Εταιρία Ηλεκτρικής Ενέργειας της Κορέας (KEPCO), αναμένεται να ολοκληρωθεί και να καταστεί επιχειρησιακός το 2018.

 /www.defence-point.gr