Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

Ποιο ήταν το μήνυμα των Πρωτοχρονιάτικων επισκέψεων των Αρχηγών;

Μετά από το γεύμα Καμμένου με τους Αρχηγούς  και την διαβεβαίωση πως αλλαγές στην κορυφή της ηγεσίας δεν γίνονται, ήρθε η κοινή εμφάνιση Α/ΓΕΕΘΑ,Α/ΓΕΣ και Α/ΓΕΑ σε επισκέψεις που έκαναν μαζί για την ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό. Μήνυμα ενότητας.

Επειδή αυτή απειλείται από συγκεκριμένους “κύκλους”, να προσθέσουμε στις πρωτοχρονιάτικες ευχές και την ευχή, αυτοί οι “κύκλοι” να ΄χουν καταλάβει πως στις ΕΔ οι Αρχηγοί δεν …εκλέγονται. Επιλέγονται. Οι κυβερνήσεις εκλέγονται και είναι λάθος να συνδέουν τις εκλογές με τις επιλογές Αρχηγών.
Σε συνέχεια των επισκέψεων που πραγματοποίησε την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, ενόψει του Νέου Έτους, την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, επισκέφθηκε τις ακόλουθες Μονάδες και Σχηματισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων:
-Στην Αλεξανδρούπολη, την ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού.
-Στη Λήμνο, την 130η Σμηναρχία Μάχης, όπου συναντήθηκε και με προσωπικό της 88ης Στρατιωτικής Διοίκησης και του Ναυτικού Σταθμού Λήμνου, και το κλιμάκιο αεροσκαφών επιφυλακής.
-Στην Σάμο, την 79η Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής, όπου συναντήθηκε και με προσωπικό του 4ου Σταθμού Αναφοράς ΠΑ, το Παράκτιο Περιπολικό “ΚΥΚΝΟΣ”  και το Ναυτικό Σταθμό Σάμου.
-Επιτηρητικά Φυλάκια Στρατού Ξηράς στην Παναγιά Οινουσσών, στο Φαρμακονήσι και στην Καλόλιμνο.
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με στελέχη των ανωτέρω Μονάδων και Σχηματισμών.
militaire.gr