Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ/13-1-2018


 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

 
1)ΟΤΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΟΚΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ ΟΙ ΥΠΕΞ ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΙΜΙΤΡΩΦ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΜΑΘΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ. ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙΙ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΣΤΟ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣΜΕ ΚΥΡΟΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΙΤΗΡΕΙΤΑΙ Ο ΝΙΜΙΤΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΓΓ/ΟΗΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΟ ΝΟΜΙΚΟ ΩΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΧΩΡΑ. ΠΧ ΙΡΛΑΝΔΙΑ. ΠΧ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ.ΟΧΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΣ.
 
2)ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΠΟΛΥ. ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΛΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΟΧΡΙΔΑΣ -ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΣΧΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΧΕΙ ΣΕΡΒΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΡΗΘΗΚΑ, ΟΤΙ Ο ΠΑΤΡΑΙΡΧΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ .ΕΔΩ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ.
 
3)ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΚΟΠΙΩΝ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ/ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΜΠΟΡΙΣΩΦ-ΖΑΕΦ. ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΙΟΧΗ....
 
4)Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΑΝΕΛ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙΜΕΣΑ ΣΕ ΟΜΙΧΛΩΔΗ ΣΚΗΝΙΚΟ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ , ΣΕ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ....
 
5)ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ , ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟ ΑΦΡΙΚΗ, ΤΗΣ ΜΥΑΝΜΑΡ ΣΤΗ ΝΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΩΜΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΟ Η ΠΡΩΗΝ ΑΝΩ ΒΟΛΤΑ , ΤΩΡΑ ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ. ΑΛΛΟ Η ΜΙΑΝΜΑΡ ΠΡΩΗΝ ΜΠΟΥΡΜΑ Ή ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑ., Ή Η ΚΕΥΛΑΝΗ/ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ/ΕΙΛΑΜ ΚΛΠ.ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ "ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΛΑΥΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"