Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ/9-1-2018/ΜΕΡΟΣ Α.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε..ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ".ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟ. Η ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙkΟΙ ΜΑΣ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒEΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΡΙΧΝΟΥΝ "ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ".
2)ΣΕ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΘΕΣ ΜΕΣΩ ΕΜΑΙL ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ , ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΕΚΤΕΝΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ "ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή Ή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΩΣ ΠΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η FYROM /ΑΡΑ ΑΝ ΦΘΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΕΡΒΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΝΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΕΒΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΓΙΑΝΟΒΑΤΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΡΙΣΜΟ , ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΛΕΠΟΥΝ ΥΠΟΥΛΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΙΡΙΝ , ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ, ΠΑΝΣΚΟ, ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ , ΚΙΟΥΣΤΕΝΤΙΛ-ΓΚΟΤΣΕ ΝΤΕΛΤΣΕΦ-ΓΚΟΥΡΜΕΝ-ΚΡΕΣΝΑ-ΠΕΤΡΙΤΣΙ-ΜΠΕΛΙΤΣΕ ΚΑ.
3)ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ , Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΥΩΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ "ΠΑΙΖΕΙ" ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟ "ΝΕΑ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΛΑΒΙΚΟ ΟΝΟΜΑΤΙΣΜΟ . ΑΥΤΑ ΕΙΝΑ ΠΟΛΥ 'ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ' ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΏΝ-ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ .ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΚΟΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΠOΣΧΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΧΡΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ...
4)ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ-ΒΑΣΕΙ ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ-ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΕΣ ΤΟ ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ/ΛΙΓΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΘΟΡΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ,ΕΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ ΜΕΛΙΤΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ "ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, Η ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ...."