Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

ANAΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ-1/ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΑΝΕΛ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝ, ΕΝΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΕΧΟΥΝΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ....
2)ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΓ/ΝΑΤΟ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΕΝΩ Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ , ΕΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΡΩΣΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕΡΒΟΒΟΣΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.
3)ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΣΤΡΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΤΗΣ ΣΕΡΒΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΙΣ , ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΕΡΤΙΣ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ KFOR ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ
4)ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ .ΑΝΕΜΕΝΑΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΓ/ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΜΑΘΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΕΙΧΕ ΣΕΙΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.
5)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ FYROM, ΕΝΩ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΗΣΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΦΙΛΑ-ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ 11 ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΩΝ.ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΡΑΦΟ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΠΡΟ 8 ΜΗΝΩΝ, (ΠΡΙΝ Η ΧΩΡΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ),ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΈΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΣΕΡΒΟΦΩΝΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ,ΠΧ ΛΕΠΟΣΕΒΑΤΣ ΚΑ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ. ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΝΑΟΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ KFOR ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ,ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΕΛΒΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ.
6)ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΑΕΦ.