Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Άρχισαν τα “ερωτικά σκάνδαλα” κατά Τραμπ! Τον κατηγορούν για σχέση με πορνοστάρ!

Ο πόλεμος κατά του Τραμπ μαίνεται στις ΗΠΑ και φαίνεται πως ήρθε η ώρα των “ερωτικών σκανδάλων”. Σύμφωνα με την WSJ ο Τραμπ πλήρωσε τον Οκτώβριο του 2016,130.000 δολάρια σε μια πορνοστάρ,με την οποία είχε “ερωτική επαφή” το 2006.Η πληρωμή έγινε για να σιωπήσει.
Σύμφωνα με τις πηγές της εφημερίδας, ο δικηγόρος της οργάνωσης Trump Michael Cohen προχώρησε σε  πληρωμή ύψους 130.000 δολαρίων στην 38χρονη Stephanie Clifford, γνωστή με το όνομα  Stormy Daniels σε πορνό ταινίες που έπαιζε. Η Daniels αποσύρθηκε από την οθόνη το 2016.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι η Daniels συναντήθηκε με τον  Trump σ΄ ένα τουρνουά γκολφ διασημοτήτων τον Ιούλιο του  2006 στη λίμνη Tahoe. Την εποχή της υποτιθέμενης συνάντησης, ο Trump ήταν ήδη παντρεμένος με την σημερινή σύζυγό του Melania .

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου απάντησε στο ρεπορτάζ, λέγοντας ότι “αυτές είναι παλιές, ανακυκλωμένες ιστορίες που δημοσιεύθηκαν  πριν από τις εκλογές”. Αρνήθηκε να απαντήσει σε  περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με  συμφωνίες ή πληρωμές που αφορούσαν την Daniels.
Αληθινή ή ψεύτικη η ιστορία, αυτό που είναι βέβαιο, είναι πως ο πόλεμος κατά του Τραμπ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και χωρίς όρια.
militaire.gr