Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018

Επίθεση Μητσοτάκη στον Τσίπρα μετά τη συνάντησή τους: Δεν τον εμπιστευόμαστε να διαπραγματευθεί

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Α) υποδέχεται τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη (Δ), κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους για να τον ενημερώσει για το περιεχόμενο των συναντήσεών του στο Νταβός, Αθήνα Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣΟ πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Α) υποδέχεται τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη (Δ), κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους για να τον ενημερώσει για το περιεχόμενο των συναντήσεών του στο Νταβός, Αθήνα Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ,


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία διήρκεσε 40 λεπτά.
Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τη διαπραγμάτευση σχετικά με το Σκοπιανό και για τη συνάντησή του με τον Ζόραν Ζάεφ στο Νταβός.

Η συνάντηση κράτησε περίπου 45 λεπτά. Μετά τη συνάντηση ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του κ. Τσίπρα. Είπε:
«Ο κ. Τσίπρας δεν ενημέρωσε ποτέ ούτε το Κοινοβούλιο, ούτε τον ελληνικό λαό», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Η ΝΔ υπερασπίστηκε τα εθνικά θέματα με υπευθυνότητα, και αποφασιστικότητα. Οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται τον κ.Τσίπρα να διαπραγματευτεί τίποτα, επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος επανέλαβε: «Δεν θα διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς».
Ο πρόεδρος της ΝΔ προσήλθε στο προκαθορισμένο ραντεβού πέντε λεπτά νωρίτερα. Η συνάντηση γίνεται μετά από πρόσκληση του πρωθυπουργού στους πολιτκούς αρχηγούς για να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα της συνάντησής του με τον Σκοπιανό ομόλογό του στο Νταβός.
Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί, με την σειρά, με τη Φώφη Γεννηματά, τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Βασίλη Λεβέντη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αθήνα