Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ/ΝΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ.


 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

 
1)ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΗΘΕΙ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ,ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΕΝΩ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΜΕΣΩ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ..(ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ).
 
2)ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΣΤ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90. ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ,ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ "ΝΕΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΡΡΟΗΣ".ΕΚΕΙ ΗΔΗ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
 
3)ΤΟΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ' ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΦΟΙ-ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΑ ΚΛΠ.(ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ).ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΝΤΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΕΔΩ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ,ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ.
 
4)ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΛΛΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ "ΕΞΥΠΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ' ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΙΣΧΥΡΑ ΜΜΕ.ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΕΛΚΥΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ "ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ "ΕΡΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ". ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΙΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟ.
 
5)ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΙ ΠΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2018, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΜΑΣ.ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ.ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ,ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ.ΑΛΛΑ ΠΩΣ Η ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΤΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΒΟΥΚΜΑΝΟΒΙΤΣ ΤΟ 1945 ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.
 
6)ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ,ΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΜΙΛΙΩΝ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ.
Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΖΩΗΡΑΔΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΓΡΑΨΑ"100 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙΣ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟ'.ΘΕΛΕ ΑΛΛΑ ΚΟΠΛΑ....ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ....
 
7)ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ.ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΗ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΩΣ ΚΑΙ Σ ΕΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΜΕΙΖΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑΤΟΥΣ/ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ/ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ, Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΕ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ. ΑΠΕΙΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ...ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.......ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....
 
8)ΤΑΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΠΑΝΕΛ-ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑ,ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΟΥΝ ΟΙ "ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΨΙΜΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟΥ". ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΠΑΝΕΤΟΙΜΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ.190 ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ FYROM ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ , ΗΤΤΟΠΑΘΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΟΝ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ. ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΒΑΡΕΛΟΦΡΩΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ.
 
9) Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΔΙΑΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΕΙ. ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ.ΛΑΘΟΣ. Η ΝΔ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ,ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ..ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ. Η ΔΙΑΘΛΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΠΑΡΙ ΘΕΣΗ ΣΑΦ.ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.Η ΝΔΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.ΟΧΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΙΓΥΡΝΑΝ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑ. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΕΜΑΧΙΖΕΤΑΙ.ΔΕΝ .ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ. ΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΜΟΛΔΑΒΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ.ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
 
10)ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ 20ΕΤΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ-ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΜΠΡΕΙ ΝΑΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ...ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΔΗ.ΑΥΤΑ.