Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΡΩΣΙΑ-ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ


 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

 
1)Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΚΑΛΕΣΕ ΗΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ/ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ/ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΖΟΖΕΦ ΒΟΤΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΟ ΚΑΝΤΟΝΙ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ ΣΤΗΝ ΒΔ ΣΥΡΙΑ, , ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΑΜΠΙΝΤΖ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΚ. ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΔΙΩΞΗΣ-ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ-ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Θ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 5-6 ΜΗΝΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΚΑΡ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΕΡΤΙΣ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΖΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΝΟΥΡΕΝΤΙΝ ΤΣΑΝΙΚΛΙ , Ο ΑΚΑΡ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΓ/ΝΑΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΡΟΟΥΖ ΓΚΟΥΤΜΟΥΛΕΡ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ.
 

2)ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Ο ΕΞ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ , ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΛΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΡΕΥΜΟΝΤ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΕΠΙ 50 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ-ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΙΝ Ν ΕΙΠΕ ΟΤΙ "ΟΙ ΗΠΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΘΟ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ....".ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΕΞΕΦΡΑΣΕ Ο ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ.
 
3)ΕΝΩ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ , Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΙΤ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΙΝΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ FSB ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΜΠΟΡΤΝΙΚΩΦ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΙΓΚΟΡ ΚΟΡΟΜΠΩΦ. ΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 3 ΩΡΕΣ. Ο ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ...ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ'ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ."..ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΑΛΛΟ-ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ...