Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

Ατάκες Πάγκαλου για τη …δημοσιότητα: Σωστή η θέση Ντιμιτρόφ για τη Μακεδονία, ισχυρίστηκε και άλλα πολλά! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!



Ο Θεόδωρος Πάγκαλος στον Σκάι. Φωτογραφία Skai



Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος εμφανίστηκε στη τηλεόραση του Σκάι και οι τηλεθεατές δεν …έπληξαν. “Θύμα” του αυτή τη φορά η ελληνική Μακεδονία, όταν η αναφορά έγινε για την ονομασία των Σκοπίων.
«Τα Σκόπια”, είπε, “ας λέγονται Αθήνα ή Σπάρτη. Εμένα όταν μου εμφάνισε το θέμα το 1992 ο Σαμαράς η απάντηση μου ήταν να ονομαστούν όπως θέλουν», είπε ο κ. Πάγκαλος. Πρόσθεσε ότι “είναι τιμή να μας αντιγράφουν, είναι τιμή μας να αντιγράφουν τον Μέγα Αλέξανδρο».

Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι είναι πολύ σωστή η θέση του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων Ντιμιτρόφ ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει αποκλειστικότητα στον όρο Μακεδονία.
Ο πρώην υπουργός …διέγνωσε δε ότι «οι αντιδράσεις προέρχονται από κόμπλεξ που έχουν όλοι οι ύποπτοι κύκλοι» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.
Οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος και το δικαίωμα του λαού να εκφραστεί. Ο κ. Πάγκαλος απάντησε ως εξής:
«600.000 ψήφισαν τον Σώρρα, μη μου λέτε για λαό. Ο καθένας που λέει μ@@@ιες λέει ο λαός. Ένας λαός ηλιθίων δεν μπορεί να κάνει δημοψήφισμα που θέλει ο Καμμένος».
Αναφορικά με την οικονομία τόνισε ότι είναι «παραμύθι» το αφήγημα της κυβέρνησης για έξοδο από το μνημόνιο. Επανέλαβε την πολύ λανθασμένη δήλωσή του «όλοι μαζί τα φάγαμε».
Πρόσθεσε: «Γιατί εγώ είμαι προφήτης λέω πολύ έγκαιρα πράγματα που περνάει ο χρόνος και δικαιώνομαι στην πράξη».

mignatiou.com