Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

Ατάκες Πάγκαλου για τη …δημοσιότητα: Σωστή η θέση Ντιμιτρόφ για τη Μακεδονία, ισχυρίστηκε και άλλα πολλά! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!Ο Θεόδωρος Πάγκαλος στον Σκάι. Φωτογραφία SkaiΟ πρώην υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος εμφανίστηκε στη τηλεόραση του Σκάι και οι τηλεθεατές δεν …έπληξαν. “Θύμα” του αυτή τη φορά η ελληνική Μακεδονία, όταν η αναφορά έγινε για την ονομασία των Σκοπίων.
«Τα Σκόπια”, είπε, “ας λέγονται Αθήνα ή Σπάρτη. Εμένα όταν μου εμφάνισε το θέμα το 1992 ο Σαμαράς η απάντηση μου ήταν να ονομαστούν όπως θέλουν», είπε ο κ. Πάγκαλος. Πρόσθεσε ότι “είναι τιμή να μας αντιγράφουν, είναι τιμή μας να αντιγράφουν τον Μέγα Αλέξανδρο».

Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι είναι πολύ σωστή η θέση του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων Ντιμιτρόφ ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει αποκλειστικότητα στον όρο Μακεδονία.
Ο πρώην υπουργός …διέγνωσε δε ότι «οι αντιδράσεις προέρχονται από κόμπλεξ που έχουν όλοι οι ύποπτοι κύκλοι» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.
Οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος και το δικαίωμα του λαού να εκφραστεί. Ο κ. Πάγκαλος απάντησε ως εξής:
«600.000 ψήφισαν τον Σώρρα, μη μου λέτε για λαό. Ο καθένας που λέει μ@@@ιες λέει ο λαός. Ένας λαός ηλιθίων δεν μπορεί να κάνει δημοψήφισμα που θέλει ο Καμμένος».
Αναφορικά με την οικονομία τόνισε ότι είναι «παραμύθι» το αφήγημα της κυβέρνησης για έξοδο από το μνημόνιο. Επανέλαβε την πολύ λανθασμένη δήλωσή του «όλοι μαζί τα φάγαμε».
Πρόσθεσε: «Γιατί εγώ είμαι προφήτης λέω πολύ έγκαιρα πράγματα που περνάει ο χρόνος και δικαιώνομαι στην πράξη».

mignatiou.com