Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ/17-2-2018
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕPSILON ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΦΑΙΗΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ,ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
1)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΤΟΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΝΑ-Ν ΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ/ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ. ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ "ΓΑΥΔΟΣ" ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΜΟΝΟΩΜΕΝΟ.ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...ΑΛΛΑ ΠΠΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΕΔΩ...
2)ΟΙ ΗΠΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ-ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ 2 ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΙΛΕΡΣΟΝ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΙΡΟ=-ΑΜΜΑΝ-ΒΗΡΥΤΟ-ΚΟΥΒΕΙΤ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΑ-ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ Β.ΣΥΡΙΑΣ/ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΣΕΧΕΣ ΔΙΜΗΝΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΦΡΙΝ-ΜΑΜΠΙΝΤΖ ΚΑ.(ΣΕ ΔΥΟ ΕΜΑΙΛ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΕ 5 ΧΩΡΕΣ)
3)ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΝΑΚΟΝΩΘΕΝ ΤΩΝ ΤΙΛΕΡΣΟΝ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΤΣΑΒΟΥΣΓΛΟΥ ΛΕΕΙ ΛΙΓΑ -ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΥΠΟΝΟΕΙ ...ΚΑΠΟΙΑ ΛΛΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΑ ΑΝΑΛΥΩ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ .ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙΣ-ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ-ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΑ.
ΗΜΟΥΝΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΕΠΕΙΣΟΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ.