Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ΣΤΙΣ 22.10-24.00! ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΜΠΑΛΤΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗ..


ΣΗΜΕΡΑ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2018, ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ  ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΣΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ    90,1 FM  KAI  ΩΡΑ  22.10-24.00 ,    ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ  ΜΑΖΑΡΑΚΗ "Ο ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ" ,  ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ   ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ, Ο ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΑΝΤΓΟΣ (Ε.Α.) ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ  ΚΑΙ  Ο ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ   ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ  ΜΑΖΙ , ΤΑ ΚΑΥΤΑ   ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ  ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ  ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΤΟΤΡΚΙΑ, ΑΦΡΙΝ, ΣΥΡΙΑ ΚΛΠ.

  ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ  ΕΚΠΟΜΠΗ  ΤΟΥ  ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΩΝ  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ , ΤΟΥ  ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ     ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΕΚΤΕΝΩΣ   ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ  ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ  ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ   ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ.  Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ  ΠΑΝΤΑ   ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ  ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΤΙΣ 22.10 ΩΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ-ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ 90,1 ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ  ΒΡΑΔΥΑ.
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ . ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ:
http://www.parapolitika.gr/parapolitikafm


 Επίσης οι σταθμοί και οι συχνότητες που αναμεταδίδουν τα Παραπολιτικά στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι οι εξής : Ρέθυμνο, Σπήλι και Αγία Φωτεινή: 98.0 FM (Studio Ρέθυμνο) - Ρέθυμνο και Χανιά: 102.4 FM (Παραπολιτικά Ρεθύμνου) - Κατερίνη και Λιτόχωρο: 92.2 FM (Ράδιο Ενημέρωση) - Πάτρα, Λιδωρίκι και Δίστομο: 93.4 FM (Max FM) - Χανιά: 97.1 FM (Antenna Δυτικής Κρήτης) - Ρόδος και Κως: 93.8 FM (Κόσμος FM) - Ιωάννινα: 102.7 FM (Ράδιο Ηχώ) - Σέρρες: 98.9 FM (Ράδιο Σέρρες) - Κύθηρα: 105.6 FM (Τσιρίγο FM) - Λαμία: 94.1 FM (Στυλίδα FM)