Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ-ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ/ΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.


 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

 
1)ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΑΦΟΥ Η FYROM ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ "ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΗ"ΑΠΟ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΑΛΒΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΕΝΩ ΒΟΡΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΕΔΡΕΥΕΙ Η NATΟIKH ΔΥΝΑΜΗ KFOR ΜΕ 4500 ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ 31 ΧΩΡΕΣ.ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΚΟΠΙΩΝ-ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΑ.
 
2)ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΠΙΟ"ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ" ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ 84 ΚΑΙ 85 ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΕΑΙΡΙ ΤΟΥ 2016.
 
3)ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΧΟΥΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΟΒΟΣΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ -ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ.ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΚΙ ΣΕ ΣΕΡΒΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΟΒΟΣΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΡΑΓΕΒΟ.ΑΛΛΑ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ Η ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ , ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ FYROM.ΑΝ ΑΠΟΣΧΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΒΟΒΟΣΝΙΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΣΧΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ....
 
4)ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑ-ΒΑΣΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ-ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ/ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΚΟΠΙΩΝ-ΚΟΣΟΒΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. Η ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ, ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ LIAISON ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΣΕΡΑΓΕΒΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ.(ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΟΥ)
 
5)ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ.ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΕΞ ΕΧΕΙ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΡΕΣΒΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...2-3 ΦΟΡΕΣ(ΒΑΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΟΥ)
 
6)ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΠΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝΑΤΟΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΔΙΑΣΥΜΜΑΧΙΚΑ..ΖΗΤΗΜΑΤΑ ..ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ....