Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

Απειλές από σύμβουλο του Ερντογάν: Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας!

Απειλές από σύμβουλο του Ερντογάν: Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας! 
© Sofokleousin.gr
Νέες απειλές κατά της Ελλάδας εκτόξευσε αυτή την φορά ο επικεφαλής των συμβούλων του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σημειώνοντας πως η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας
Αυτή τη φορά, σύμβουλος τοθ  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε ευθέως την Ελλάδα, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τους υπουργούς αλλά και κάθε αξιωματούχο.

Ειδικότερα,  όπως μεταδίδει το newpost.gr, ο Yigit Bulut, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφερόμενος στο θέμα των Ιμίων είπε: «Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο».
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή τουρκικά πλοία επιχείρησαν να παρεμποδίσουν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.
Ειδικότερα, όπως μετέδωσε η τουρκική Hurriyet, η τουρκική ακτοφυλακή παρεμπόδισε την προσέγγιση στα Ίμια του Ελληνικού σκάφους «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ», στο οποίο επέβαινε ο κ. Καμμένος με σκοπό να ρίξει στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων Ελλήνων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού Παναγιώτη Βλαχάκο, Χριστόδουλο Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψό που είχαν χάσει τη ζωή τους στο επεισόδιο των Ιμίων το 1996.