Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018

Επίθεση εναντίον της οικίας του Μίκη Θεοδωράκη: Έχει σχέση με το συλλαλητήριο;

Το μήνυμα που έγραψαν  οι άγνωστοι στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη. Φωτογραφία Γιώργος Μαλούχος, Τα ΝΕΑΤο μήνυμα που έγραψαν οι άγνωστοι στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη.


Άγνωστα άτομα, λίγη ώρα μετά τις 15:30, επιτέθηκαν στο σπίτι του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, στην περιοχή της Ακρόπολης, μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Η επίθεση φαίνεται ότι έχει σχέση με το αυριανό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στην ΑΘήνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες πέταξαν κόκκινες μπογιές στην είσοδο του σπιτιού, ενώ έγραψαν στον τοίχο απειλητικά συνθήματα για τον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος θα είναι ένας από τους βασικούς ομιλητές στο αυριανό συλλαλητήριο στην Αθήνα.
Σημειώνεται ακόμη, ότι έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει κάποια προσαγωγή.
«Η ιστορία σου ξεκινάει από το βουνό και καταλήγει στον εθνικό βούρκο της Πλατείας Συντάγματος» έγραψαν οι άγνωστοι που υπογράφουν με το Α της αναρχίας.
Μέχρι αυτή την ώρα είναι άγνωστος ο αριθμός των ατόμων που έφτασαν μέχρι την είσοδο του σπιτιού του Μίκη Θεοδωράκη με προφανή σκοπό να τρομοκρατήσουν εν όψει του αυριαού συλλαλητηρίου για το όνομα της Μακεδονίας.

mignatiou.com