Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018

Τα Επίκαιρα παρουσιάζουν «Το Μεγάλο Σχέδιο της Ελλάδας» – Η χώρα μας περιφερειακός ηγέτης από Δούναβη μέχρι αν. Μεσόγειο


Τα Επίκαιρα παρουσιάζουν «Το Μεγάλο Σχέδιο της Ελλάδας» – Η χώρα μας περιφερειακός ηγέτης από Δούναβη μέχρι αν. Μεσόγειο
Στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν (2,90€) σε έξι σελίδες παρουσιάζεται «Το Μεγάλο Σχέδιο της Ελλάδας». Δηλαδή το νέο γεωπολιτικό δόγμα της χώρας μας που την καθιστά «πυλώνα σταθερότητας» και «πάροχο ασφαλείας» από τον Δούναβη και τον Εύξεινο Πόντο μέχρι τις ακτές της ανατολικής Μεσογείου.

Παραθέτονται τα επίσημα ντοκουμέντα και οι διακηρύξεις τόσο της ελληνικής όσο και της αμερικανικής πλευράς, που αναγνωρίζουν την Ελλάδα ως «περιφερειακό ηγέτη» στα Βαλκάνια και στην ανατολική Μεσόγειο.
Εξηγείται πλήρως ποιοι είναι οι σχεδιασμοί της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής για την ενσωμάτωση των δυτικών Βαλκανίων στη Δύση και γιατί το βλέμμα της Ελλάδας είναι στραμμένο στην Ανατολή.
«Το Μεγάλο Σχέδιο της Ελλάδας» είναι η αντιβίωση στη εθνική μας «θυματοποίηση». Δηλαδή στην πεποίθηση ότι για όλα μας τα δεινά ευθύνονται οι ξένοι, όπως έπεισαν τον ελληνικό λαό οι πολιτικοί περασμένων δεκαετιών, για να αποποιηθούν των δικών τους ευθυνών και ανεπαρκειών.
Το «Μεγάλο Σχέδιο της Ελλάδας» ορθώνεται απέναντι σε όσους διασπείρουν ηττοπαθή σενάρια διαμελισμού της χώρας μας, ότι «κινδυνεύουμε» από τον (ανύπαρκτο) UCK, ότι οι Σκοπιανοί θα μας πάρουν τη Θεσσαλονίκη, ότι εάν δημιουργηθεί κουρδικό κράτος θα χάσουμε νησιά.
«Το Μεγάλο Σχέδιο της Ελλάδας» απαντά ξεκάθαρα στα παράλογα και ανόητα, στις θεωρίες συνωμοσίας, στους καταστροφολόγους που υποκρίνονται τους πατριώτες και διαδίδουν κάθε φόβο και δεισιδαιμονία, γινόμενοι τα φερέφωνα του μεγαλύτερου ανθελληνισμού: της ηττοπάθειας.
Εάν αποτύχουμε και αυτή τη φορά, εάν αποτύχει «Το Μεγάλο Σχέδιο της Ελλάδας», στην ευκαιρία που εμφανίζεται μια φορά τα εκατό χρόνια, δεν θα ευθύνεται κανείς ξένος αλλά μόνο εμείς.
Κοιτώντας τον μικρό χάρτη και αναλόγως που εστιάζουμε, μπορεί να βλέπουμε μόνο την Αλβανία, τα Σκόπια ή την Τουρκία. Κοιτώντας τον μεγάλο χάρτη όμως τι βλέπουμε;
Ότι εδώ μας προσφέρεται ένας χώρος από τον Δούναβη μέχρι τις ακτές της ανατολικής Μεσογείου για να αποδείξουμε και να εφαρμόσουμε τον Ελληνισμό μας.
Το ποιο είναι «Το Μεγάλο Σχέδιο για την Ελλάδα» θα το διαβάσετε στα Επίκαιρα που κυκλοφορούν, μόνο με 2,90€.

29 σελίδες για το Σκοπιανό

Στο ίδιο τεύχος το περιοδικό αφιερώνει συνολικά 29 σελίδες ρεπορτάζ, παρασκήνια και αναλύσεις για το Σκοπιανό. Όλες οι απόψεις, οι ανησυχίες και οι εθνικοί σχεδιασμοί.

Τούρκοι πράκτορες

Τετρασέλιδο δημοσίευμα παρουσιάζει και όσα αποκαλυπτικά ομολόγησαν δύο υψηλόβαθμοι Τούρκοι πράκτορες της MIT που συνελήφθησαν από τους Κούρδους και γιατί παρέλυσαν όλες οι επιχειρήσεις της τουρκικής κατασκοπίας το τελευταίο εξάμηνο.
tribune.gr

tribune.gr