Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

«Εμετός» ο Πορτοσάλτε: Η Μακεδονία -λέει- είναι η «αφορμή» – Το συλλαλητήριο να γίνει γερμανόφιλη φιέστα

«Εμετός» ο Πορτοσάλτε: Η Μακεδονία -λέει- είναι η «αφορμή» – Το συλλαλητήριο να γίνει γερμανόφιλη φιέστα

Ο ελληνικός λαός θα σπεύσει την Κυριακή να διαδηλώσει στο Σύνταγμα για το όνομα της Μακεδονίας. Οι μνημονιακοί τελάληδες όμως του ΣΚΑΪ έχουν άλλα σχέδια. Αδιάφορη τους είναι η Μακεδονία και πώς θα λέγονται τα Σκόπια.
Εξάλλου το ΣΚΑΪ είναι φιλελέ κανάλι, έκανε και ντοκιμαντέρ με παρουσιαστή τον Τατσόπουλο.
Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να υποκινήσουν αποσταθεροποίηση της χώρας για να ανατραπεί η κυβέρνηση και να επιστρέψουν οι γερμανόφιλοι στα πράγματα.

Δείτε πόσο ξεκάθαρα το έγραψε ο Άρης Πορτοσάλτε στο Twitter. Ούτε τα προσχήματα:
«Το Σκοπιανό-Μακεδονικό ως αφορμή για το συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα. Η ουσία: Αντικυβερνητικό, έκφραση αγανάκτησης και θυμού για τα μαζεμένα της 3ετίας των Τσιπροκαμμένου! Ο, τι δεν έγινε με τους «Παραιτηθείτε»».

Καταλάβατε ελληνικέ λαέ; Για αυτούς το όνομα της Μακεδονίας μας είναι μόνο μια αφορμή. Στόχος τους είναι να ρίξουν την κυβέρνηση, γιατί τη Μακεδονία -ειδικά όλοι αυτοί οι φιλελέδες- την έχουν από καιρό ξεπουλημένη.
Προσέξτε συμπολίτες καλά. Μην επιτρέψετε η αγνή διαμαρτυρία σας, η έκφρασή της αγωνίας σας για το όνομα της Μακεδονίας, να χρησιμοποιηθεί από τα μνημονιακά γερμανόφιλα φερέφωνα για να αποσταθεροποιηθεί η χώρα.
Προσοχή υπερήφανε, όμορφε, ηρωικέ και ευαίσθητε ελληνικέ λαέ. Μην επιτρέψεις να σε χρησιμοποιήσουν οι Πορτοσάλτηδες, που πολύ καλά τους γνωρίζεις, ως χρήσιμο ηλίθιο στα σχέδιά τους.
Να διαδηλώσεις για το όνομα της Μακεδονίας λαέ, όχι για τους σχεδιασμούς του κάθε Πορτοσάλτε και των ομοίων του.
tribune.gr