Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018

Άρθρο λίβελος για την Ελλάδα στο Forbes με υπογραφή ελληνοαμερικανού!

Λέγεται Μπιλ Φρέζα, δηλώνει ελληνοαμερικάνος ,είναι 35 ετών και παρόλα αυτά στο βιογραφικό του αναφέρεται ως …βετεράνος της τεχνολογίας! Απόφοιτος του MIT, σύμφωνα με το βιογραφικό του ο …Μπιλ είναι πολυτεχνίτης και δεν ξέρουμε αν είναι και ερημοσπίτης. Από το 2008, γράφει εβδομαδιαίες στήλες γνώμης στο RealClearMarkets.com, στο Forbes.com, στη Huffington Post και στη Bio-IT World και εμφανίζεται τακτικά σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές του CNBC,του Fox Business και του WBAL. Στην Ελλάδα τους λέμε και “πανελίστες”.

Η επιθετική και ειρωνική παρουσίαση του Μπιλ από το MIT οφείλεται σ΄ ένα άρθρο του για το Forbes. Ένα άρθρο που έρχεται να προστεθεί στα εκατοντάδες -ή μήπως έχουν γίνει χιλιάδες- άλλα άρθρα απόφοιτων μεγάλων πανεπιστημίων αυτού του πλανήτη που αδικούν κατάφωρα την Ελλάδα για να δικαιολογήσουν τους εργοδότες που κατά καιρούς είχαν και οι οποίοι κατέστρεψαν την παγκόσμια οικονομία.
Γράφει ο Μπιλ Φρέζα μεταξύ άλλων ότι “ήρθε η ώρα για να δοθεί στην Ελλάδα αυτό που της αξίζει…Αφήστε τους Έλληνες έχουν κομμουνισμό”! Να ΄χεις τελειώσει το MIT και να πιστεύεις στα σοβαρά ότι ο Τσίπρας είναι κομμουνιστής; Τζάμπα τα δίδακτρα που πλήρωσε ο μπαμπάς σου Μπιλ…
Στη συνέχεια του άρθρου του γράφει ένα σωρό ανοησίες στηριζόμενος στη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα διοικείται από …Σοβιέτ κάνοντας όπως και πολλοί εδώ στο εσωτερικό άστοχες συγκρίσεις της Ελλάδας με τη Βενεζουέλα και υποστηρίζοντας -γιατί είναι και πονηρός ο Μπιλ από το ΜΙΤ- πως η Ελλάδα είναι το νέο μοντέλο κομμουνισμού σε δράση!
Γι΄ αυτό ο Μπιλ που παρά τα πτυχία του κατέληξε πανελίστας γράφει ότι “κανένας δεν φοβάται τους Έλληνες, ούτε στρατιωτικά, εκτός αν σας τρομάζουν οι στρατιώτες με τις άσπρες φούστες”! Εννοεί τους Εύζωνες ο Μπιλ ο ελληνοαμερικανός.
Ζητά φυσικά να μας πετάξουν έξω από την ΕΕ και να πάμε να τυπώσουμε δραχμές, γιατί όπως γράφει “στη γη που εφευρέθηκε η δημοκρατία -σ.σ αυτό κάποιος θα του το ΄πε ή κάπου θα το ΄χει διαβάσει- τελειοποιήθηκε η τέχνη να ζεις σε βάρος των άλλων…”
Κατά τον Μπιλ -Φρέζα το επίθετο- το να βγει η Ελλάδα εκτός ΕΕ δεν σημαίνει και τίποτα, γιατί η οικονομία της είναι ασήμαντη και η μοναδική βιομηχανία που έχει είναι ο τουρισμός ο οποίος όπως λέει καταρρέει!!! Προφανώς δεν διαβάζει εφημερίδες ο Μπιλ, γιατί θα ΄ξερε ότι τα τελευταία χρόνια τα ρεκόρ τουριστών είναι διαδοχικά. Αλλά αυτά έπρεπε να γράψει ο Μπιλ…
Στη συνέχεια ο Μπιλ βγάζει και τον φιλοτουρκισμό του γράφοντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως η Ελλάδα μπήκε στην ΕΕ και η Τουρκία που εργάστηκε σκληρά -τόσα πραξικοπήματα και σφαγές έχει κάνει ρε Μπιλ, δίκιο έχεις- παραμένει εκτός. Καταλήγει ότι φταίνει οι διπλωμάτες στις Βρυξέλλες που τους πιάσαμε κορόϊδα.
Κλείνει το άρθρο του με το συμπέρασμα ότι στο παρελθόν οι Έλληνες έκαναν πολλά για τα οποία μπορούν να ΄ναι υπερήφανοι αλλά ήρθε η ώρα εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες να κάνουμε αυτοκριτική και να απαντήσουμε στο ερώτημα , τι έχουμε κάνει για τον κόσμο τώρα τελευταία! Αν ,γράφει δεν μπορέσουμε να απαντήσουμε τότε ήρθε η ώρα να τραγουδήσουμε τον ύμνο της Κομμουντικής Διεθνούς… Ωραίος ο Μπιλ ο ελληνοαμερικανός….
Αυτοκριτική τέλος Μπιλ… 10 χρόνια τώρα για να απαντήσουμε σ΄ ένα από τα ερωτήματά σου προσπαθούμε να σωθούμε από ένα ναυάγιο που οδηγηθήκαμε με δική μας ευθύνη αλλά και με τεράστιες ευθύνες πολλών απ΄ αυτούς που θαυμάζεις και υπηρετείς με τα κείμενά σου. Το πόσο υπερήφανοι είμαστε για την ιστορία μας -και τους Εύζωνες- που να στο εξηγούμε τώρα. Αυτό μας κρατάει όρθιους… Όσο για τα λεφτά των άλλων που τρώγαμε ,γιατί δεν γράφεις ένα άρθρο ρε Μπιλ για το πόσα λεφτά έχουν βγάλει οι δανειστές μας; Για να δούμε ποιος πίνει το αίμα ποιου σ΄ αυτό το πλανήτη. Για τον κομμουνισμό του Τσίπρα θα σ΄ευχαριστήσουμε, γιατί μας έκανες και γελάσαμε Μπιλ. Συνέχισε έτσι και μπορεί να μας καταφέρεις να τραγουδήσουμε τον ύμνο της Κομμουνιστικής Διεθνούς…
Βαρεθήκαμε τους “γκουρού” που τα πρώτα χρόνια της κρίσης όλοι τους διαβάζαμε σαν να ΄ταν …προφήτες. Δέκα χρόνια κρίσης είναι αρκετά για να ανεχόμαστε τον κάθε απίθανο να ρίχνει όλα τα βάρη στην Ελλάδα. Γι΄ αυτό και ΔΕΝ αναδημοσιεύουμε το κείμενο κανενός Μπιλ. Απλά θα τα κριτικάρουμε.
Πηγή:www.militaire.gr