Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ /ΣΑΒΒΑΤΟ/10-3-2018

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ "ΒΑΘΙΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ", ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕPSILON ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ.
2)Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΛΙΑΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΜΗΝΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ....ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ , ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ/ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1996.
3)ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΧΘΕΣ , ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΗΣΑΝ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΟΙ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΓΟΥΕΣ ΜΙΤΣΕΛ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΣΕΝΤΑΝΤ ΟΝΑΛ, Ο ΣΙΧΑΝΤΙ ΕΡΓΚΟΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΕΖ ΚΟΡΜΑΝ. ΥΠΗΡΧΑΝ 12 ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ. ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΕΞ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΙΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.
4)ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ΚΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 5-6 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ
Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙΩΝ ΧΑΛΟΥΜΠΙ ΚΑΜΙΡ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤ ΦΑΡΜΕΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ.
5)ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 46ΩΡΟ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΥΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΣΤΟ ΧΑΤΑΙ , ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΝΕΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ/ΑΡΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ , Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΡΕΛ(ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ), ΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΣΜΑΗΛ ΜΕΤΙΝ ΤΕΜΕΛ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ/ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΡΙΦ ΤΣΕΤΙΝ.ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ FOCA ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
6)ΤΕΛΟΣ ΧΘΕΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ EPSILON ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ ΠΡΙΝ 48 ΩΡΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΥΟ ΑΣΚΗΣΕΙΣ. Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η JUBITER COBRA 2018 THΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΙΟΙΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ , ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η SPRING STORM 2018 ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ/ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΣ ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΩΝ ΧΩΡΩΝ.