Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ-2/ΠΕΡΙ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ


 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

 
1)ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΒΥΘΟΜΕΤΡΙΚΟ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ. ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ-10 ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΕΜΑΧΙΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΠΑ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ...
 
2)ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΗ /ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ(ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΟΥ ) ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΕΚΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ /ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΕΤΑ-ΙΤΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ.ΑΡΑ ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΗΓΕΣ.
 
3)ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΦΟΡΟ/ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΛΟΙΟ IWOZIMA , ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΜΦΙΒΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ /26ΗΣ ΜΕU ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ 'JUBITER COBRA'.. EINAI ΠΟΛΥΑΞΟΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ/COMPUTER ASSISTED EXERCISE ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
 
4)ΤΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΕΡΤΙΣ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΚΑΝΤΙ ΕΙΖΕΝΚΟΤ.Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ.. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΡΑΝΤΑΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΝΕΓΚΕΜΠ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΤΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ.
 
5)ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ OAK HILL /ΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ EXPRΕSS FERRY CLASS ΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΩΝ ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΑΜΦΙΒΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΩΣΤΑΝΤΖΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ 5 ΧΩΡΕΣ. Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "SPRING STORM 2018."
 
6)OΛA AYTA ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΘΑ ΑΠΟ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ/ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ....