Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΗΜΕΡΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΨΗΛΟΒΑΘΝΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ/8-9ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΥΖΗΤΗΘΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ/ΚΟΥΡΔΟΙ , ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ, Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ, Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ ΓΚΙΟΥΛΕΝ , ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ, Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑ ΠΛΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ F-35, ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ S-400, ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ, Η ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, , Η ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΚΑ.

2)Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΕΞ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ, ΕΝΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΛΕΡΣΟΝ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΑΙΡΟΜΠΙ ΤΗΣ ΚΕΝΥΑ , ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ(ΤΣΑΝΤ-ΚΕΝΥΑ-ΑΙΘΙΟΠΙΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ).ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟΠΛΕΥΡΕΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ...
3)ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΙΣ 3 ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ .20 ΑΤΟΜΑ,ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 6 ΗΣΑΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ, ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΗΣΑΝ ΔΥΟ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ..ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΧΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ,ΠΟΥ ΣΥΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 50 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.

4)ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΛΥΣΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΚΟΥΑΤ ΚΟΥΛΓΚΙ, ΖΑΛΚΑ, ΚΑΦΙΡ ΡΟΥΜ, ΚΟΥΤΑ, ΚΑΣΑ ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΑΚ ΟΥΣΑΓΚΙ, ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΦΡΙΝ

5)ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΝΜΠΙΤΣ/ΙΕΡΑΠΟΛΗ. ΕΚΕΙ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ. ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΝΑΛ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΓΟΥΕΣ ΜΙΤΣΕΛ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ.

6)ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.ΕΠΑΝΕΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΒΟΣΝΙΑ-ΚΟΣΟΒΟΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ F-35 ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΡΑΚ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΚΑΝΤΙΛ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΟΥ PKK.

7)ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ.ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΦΑΣΙΣΤΟΘΥΝ -ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ-ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΙΛΕΡΣΟΝ-ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ ΓΚΙΟΥΛΕΝ. ΕΝΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΣΤΕΝΑ.