Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ....ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ....


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΦΟΒΙΚΟΣ.ΟΥΤΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΜΑΣ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ .ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.ΜΗ-ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ,ΕΝΩ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ. ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ.ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ...ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΡΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΑΝ ΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974 Ο ΙΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ" ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ .ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
2)ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ -ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΠΟΥ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΜΑΣ./ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΓΡΑΨΕΙ. ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΚΙΛΚΙΣ-ΛΑΧΑΝΑ ΣΤΟΝ Β ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ 5 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6 ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΝ ΠΕΖΙΚΟΥ.ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΥΨΩΜΑΤΩΝ ΒΓΗΚΑΝ ΞΙΦΟΛΟΓΧΕΣ . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ.(ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ).ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕΤΑΞΑ Ή ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ Α ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΣΚΡΑ ΝΤΙΛΕΓΚΕΝ ΚΑΙ ΡΑΒΙΝΕ, ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ;ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΝΕΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ, ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΜΑΔΟΥΡ , ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.ΑΙΔΩΣ.ΑΛΛ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ-ΑΦΕΩΓΡΑΦΗΤΟΙ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΠΤΗΚΟΙ.
3)ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΘΕ ΜΑΡΤΙ ,ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΝ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΝΕΑΡΟΙ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΙ ΠΕΖΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ..ΤΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ;ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ;ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ;ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ, Η ΑΣΧΕΤΟΓΡΑΦΙΑ;Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ ;ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.ΜΗΔΑΜΙΝΟΙ. ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ.ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ. ΑΧΡΕΙΟΙ..ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ;ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΡΤΟΙΕΤΩΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΟ 1941 ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΝΑ ΚΡΗΤΗ ;ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΔΟΥΡΙΣΤΑΝ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ;
4)ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΤΟΥΡΚΙΚΑ , ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ. ΔΟΛΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΝΕΡΓΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΘΑΡΡΟΣ , ΣΤΟ ΦΩΣ, ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...ΥΠΟΥΛΑ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. ΔΕΝ ΤΕΜΑΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΤΟΠΙΕΙΤΑΙ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ,ΜΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΥ.ΝΙΣΑΦΙ. ΕΛΕΟΣ.
5)ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΗΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΜΕΤΙΚΕΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΞΟΛΟΓΙΟ.ΛΕΝΕ ΚΛΙΣΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ.ΑΜΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ-ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.(ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΡΙΤΗ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΚΟΤΖΙΑΣ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΥΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!! ΑΣΕ ΤΟ ΚΑΤΡΑΥΓΚΟΥΛΙΣΤΑΝ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΗΚΑΝΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΤΕΡΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ....ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.(ΕΡΧΕΤΑΙ...)...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΥΤΟΙ.ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΚΕΨΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ...Ε ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ UFOΝΑΥΤΕΣ. ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΤΑΝ...ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΜΑΘΗΣΗΣ...ΒΟΛΤΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ...ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ...ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΒΑΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΣΕΤΑ ...ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...
6)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΑΣ..ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ. Ο ΞΕΡΟΛΑΣ ...ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ. ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ ΑΡΛΟΥΜΠΛΛΟΓΙΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΤΡΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ.ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΦΕΝΕΙΟΥ .ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ(!) ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟ ΑΥΤΑ. ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.
7)ΟΙ ΠΑΜΠΟΝΙΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΜΑΖΟΥΝ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ....ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΚΕΤΟ..ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ .....ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ...ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΧΤΑΡΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ.ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΕΡΑ...ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΟΛΩΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΔΗ..