Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΠΗΓΗ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ , ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΡΙΩΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ,ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ,ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΤΑ ΗΑΕ ,ΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΕΝΩ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ 2 ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΧΑΡΤΕΣ, ΕΝΩ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑΝ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ 5 ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ ,ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
2)ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 40ΛΕΠΤΩΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΕΞ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΛΕ ΝΤΡΙΑΝ.ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ.ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ....Ο ΟΓΑΛΛΟΣ ΥΠΕΞ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ S-400....
3)ΒΑΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ RAJU ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ.Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΑΠΕΧΕΙ 27 ΧΙΛ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΑΦΡΙΝ.ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ BULBUL ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Η ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΡΑΜΑΝΤΙΓΙΑ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΦΙΞΕΙ ΤΙΣ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ ΣΑΜΝΛΙ-ΚΑΡΚΙΝΤΙ ΚΑΙ ΑΛΙ ΜΠΑΖΑΝ.
4)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΕΡΑΤΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ 4 ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΗΤΟΙ ΣΕ ΑΛΓΕΡΙΑ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ-ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙ. ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΝΤΑΚΑΡ ΤΗΣ ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΜΙΛΗΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΣΑΝΙΚΛΙ, ΤΟΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ, ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΟΥΣΑ ΑΦΣΕΝΕΡ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ.
5)ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ-ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ-S 400 ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΚΙΟΥΛΕΝ.ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΠΡΟ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΟΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΚΑΙ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ .. Η ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, Ο ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚ ΜΑΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ/ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΑΚΝΤΗΛ, ΓΙΟΖΕΦ ΒΟΤΕΛ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝΕ ΗΔΗ 20 ΜΙΚΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΜΠΑΝΙ-ΧΟΥΣΕΙΚΑ ΚΑ.