Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ...ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ...


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΜΠΟΡΙΣΩΦ Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ /ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΤΕΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ, ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΡΑΖΓΚΡΑΝΤ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 27 ΑΛΛΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥ ΦΑΤΙΧ ΜΑΧΜΕΤ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΙΟΥΣΤΕΝΤΙΛ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΑ ΠΑΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΚΟΤΣΕ ΝΤΕΛΤΣΕΦ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΤΟΥΡΚΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΝΑΙ ΧΟΥΣΜΕΝ.
2)ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ 5 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΕΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΙΡΑΝΑ-ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΒΕ.
3)ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΩΣ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ,ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ Ο ΥΠΕΞ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΤΑ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ.ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΤΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΡΕΣΒΕΩΝ ΕΧΟΥΝΕ 255.(ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 51 ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΩΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ.ΤΟ 2015 ΗΤΑΝ 32. ΤΟ 2016 37.ΤΟ 2017 43.ΟΙ ΑΛΛΕΣ 8 ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΧΕΙ 1850 ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 630 ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡ ΑΙΛΙΝ ΣΕΚΙΝΖΟΚ ΚΑΙ Η ΓΙΑΡΠΑΚ ΑΛΠ. Η ΠΡΩΤΗ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΓ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ...ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΓ/ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ....
ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΙΜΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ..!!.