Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Ο Αρχηγός ΓΕΣ υποδέχεται νεοσύλλεκτους: Κάτι αλλάζει στο στρατό της Ελλάδας…

Ο Αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, μιλάει σε νεοσύλλεκτους. Φωτογραφία, Γραφείο Τύπου ΓΕΣΟ Αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, μιλάει σε νεοσύλλεκτους.


Την Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, σε συνέχεια των επισκέψεών του στα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών Θητείας (ΣΥΠΟ), επισκέφτηκε την 8η και την 9η Μηχανοποιημένες Ταξιαρχίες, στην περιοχή των Ιωαννίνων και των Γρεβενών αντίστοιχα, όπου διαπίστωσε την εύρυθμη λειτουργία και την ομαλή ένταξη των νεοσύλλεκτων οπλιτών στην οικογένεια του Στρατού Ξηράς.


Με τις επισκέψεις του και τη συμβολική υποδοχή νεοσυλλέκτων, ο Αρχηγός ΓΕΣ θέλει να τονίσει τη σημασία που έχει η θητεία για την εθνική ασφάλεια της χώρας, και να στείλει το μήνυμα στους νεοσύλλεκτους και στις οικογένειές τους ότι το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί το σημαντικότερο κεφάλαιο του ελληνικού στρατού, παράγοντα αποτροπής, και την σημασία που αποδίδει η ηγεσία στην καλύτερη αξιοποίησή του, για το καλό των ίδιων των νεοσυλλέκτων και για την ασφάλεια της χώρας.
Γραφείο Τύπου ΓΕΣ, Hellasjournal.com by Mignatiou.com