Η αιχμαλωσία των δυο Ελλήνων στρατιωτικών θα πρέπει να αφυπνίσει το Έθνος και το ζητούμενο είναι ΠΟΙΟΙ θα αναλάβουν την πρωτοβουλία να τεθούν επικεφαλής αυτής της κίνησης !  Τούτη την στιγμή το πολιτικό προσωπικό της χώρας έχει τεράστια ευθύνη να αναδείξει την πραγματική έννοια του ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ και να συσπειρώσει τον Ελληνικό Λαό σε σωστή βάση μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες – εξαλλοσύνες και μισαλλόδοξες άναρθρες κραυγές που οδηγούν σε ακραίες -φασιστικού τύπου- κατευθύνσεις .

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ κατά την γνώμη μου σήμερα θα πρέπει να εκφραστεί μέσα από κινήσεις που θα οδηγούν στην Παλλαϊκή συσπείρωση και κατ επέκταση στην Παλλαϊκή Άμυνα!  Με την κυβέρνηση μπροστά και σύσσωμη την αντιπολίτευση δίπλα της και σε απόλυτο συντονισμό θα πρέπει να εμψυχώσουν και να συσπειρώσουν τον Ελληνικό Λαό στέλνοντας βροντερό μήνυμα σε όλο τον πλανήτη ότι το Γένος μας – κοντά 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821- παραμένει ΟΡΘΙΟ και ΕΝΩΜΕΝΟ σαν μια γροθιά !
Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί από τις Καστανιές του Έβρου ας γίνουν το ΣΥΜΒΟΛΟ  της Ενότητας του Γένους μας που αναγεννάται και ατενίζει με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα το μέλλον !
Ας αποδείξουμε ότι ΔΕΝ γεμίζουμε τις πλατείες μόνο και μόνο για να τρίξουμε τα δόντια στους πιο αδύναμους από μας γείτονες μας αλλά τις ίδιες πλατείες τις «βουλιάζουμε» για να στείλουμε ειρηνικό μήνυμα καλής γειτονιάς και στους πιο ισχυρούς -γεωγραφικά- από μας !  Αν δεν το κάνουν αυτό συντονισμένα και συντεταγμένα τα συστημικά κόμματα ΘΑ επιχειρήσουν να το κάνουν ΑΝΑΡΧΑ διάφοροι τυχοδιωκτικοί κύκλοι που ούτε ΣΩΣΤΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ μήνυμα θα θα μπορέσουν να εκπέμψουν εκτός συνόρων για τους «2» και το μόνο βέβαιο είναι να προκαλέσουν γενικευμένο αδιέξοδο στο εσωτερικό της χώρας το 2019 μέσω των εκλογικών αναμετρήσεων σε εθνικό ευρωπαϊκό περιφερειακό και αυτοδιοικητικό επίπεδο… ΤΩΡΑ όσο ποτέ με αφορμή την αιχμαλωσία των δυο Ελλήνων στρατιωτικών απαιτείται εθνική συνεννόηση και άμεση σύγκλιση του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ. Με διάφορες ειρηνικές δράσεις δείχνουμε    τα «δόντια» του Γένους μας οχι μόνο στους αδυνάτους αλλά και στους ισχυρούς γείτονες και ΔΕΝ επιβεβαιώνουμε τον Σαρτζετάκη ότι είμαστε Έθνος Ανάδελφο! Κάθε μέρα και μια ΔΡΑΣΗ της επίσημης Ελληνικής Πολιτείας για την απελευθέρωση των Αιχμαλώτων μας ! Κάθε μέρα και μια λαϊκή πρωτοβουλία προς την ίδια κατεύθυνση, συντονισμένα , μονιασμένα και ΧΩΡΙΣ μικροκομματική σκοπιμότητα.
Δεν είναι εύκολο καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στην κουλτούρα του μεταπολεμικού πολιτικού συστήματος αλλά και δεν είναι ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ! Αυτό που δεν μπόρεσαν να κάνουν οι προηγούμενες γενιές πολιτικών ταγών της χωρας ας το καταφέρει η παρούσα γενιά των 40ρηδων! Αν δεν το πετύχουν οι υφιστάμενες πολιτικές δυνάμεις θα χάσουν το ραντεβού με την ιστορία και θα διαλυθούν στα εξ ων συνετέθη….
militaire.gr