Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

Επίθεση Κοτζιά σε όσους δημοσιοποίησαν όσα ειπώθηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες της Βουλής

File Photo: Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς  με τον νέο υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη . ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με τον νέο υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη . ΑΠΕ-ΜΠΕ,


Με ένα tweet ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς επιτέθηκε, καυτηρίασε και κατήγγειλε τους βουλευτές της αντιπολίτευσης που διέρρευσαν  όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και ‘Αμυνας της Βουλής.
Κατά την κλειστή συνεδρίαση ο κ. Κοτζιάς και ο υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χρiστοδουλίδης, ενημέρωσαν τους βουλευτές για τις τελευταίες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και την κυπριακή ΑΟΖ.

Στο tweet του ο κ. Κοτζιάς χαρακτηρίζει ως “πρωτοφανή γελοιότητα” την “δημοσιοποίηση” από αρμόδιο της αντιπολίτευσης ότι τού απάντησε εντός της αίθουσας ενώ δεν καν μιλήσει.


Γράφει ο κ. Κοτζιάς: “Γνωστή η έλλειψη σοβαρότητας βουλευτών αντιπολίτευσης που δημοσιοποιούν όσα είπαν σε κλειστές συνεδριάσεις της αρμόδιας Επιτροπής Βουλής, αλλά χθεσινή γελοιότητα ήταν πρωτοφανής: αρμόδιος της αντιπολίτευσης “δημοσιοποίησε” τι μου απάντησε εντός της αίθουσας ενώ δεν είχε καν μιλήσει”.

 http://hellasjournal.com/