Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

Αν σωθεί η Αφρίν, σώζουμε το Αιγαίο και την Κύπρο: Συγκέντρωση ΛΑΕ στο Σύνταγμα

File Photo: Ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ


«Η υπόθεση της σωτηρίας της Αφρίν είναι και δική μας εθνική υπόθεση. Αν σώσουμε την Αφρίν, τότε σώζουμε το Αιγαίο και την Κύπρο», τονίζει ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε δήλωσή του – κάλεσμα στη «συγκέντρωση αλληλεγγύης στους μαχητές της Αφρίν» που διοργανώνεται για την Τρίτη 20 Μαρτίου, στο Σύνταγμα.

«Αν πέσει η Αφρίν και η Τουρκία βάλει πόδι στη Συρία, τότε η γειτονική αυτή χώρα, με την οποία οι υποτελείς ελληνικές κυβερνήσεις έχουν, δυστυχώς, διακόψει διπλωματικές σχέσεις, κινδυνεύει να αλωθεί ολόκληρη, με αρνητικότατες συνέπειες για την ενίσχυση του επιθετικού ρόλου της Τουρκίας στην Αφρίν», προσθέτει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση ότι της «έχει λείψει η ευαισθησία και το στοιχειώδες θάρρος να εκδώσει μια ανακοίνωση, έστω, αποδοκιμασίας της βάρβαρης Τουρκικής εισβολής και πολιορκίας της Αφρίν, παρότι έχουν περάσει πολλές βδομάδες τουρκικής παράνομης επίθεσης».
Η ΛΑΕ, μαζί με τις οργανώσεις Κυπρίων στην Ελλάδα και με τους Κούρδους που ζουν στην χώρα μας, συμμετέχει σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Αφρίν, που θα γίνει την Τρίτη, 20/3, 6μ.μ. στα Προπύλαια και θα ακολουθήσει πορεία στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα

ΑΠΕ-ΜΠΕ