Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

EIΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-1/ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ Ή ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΚΤΕΝΩΣ..


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΠΡΟ 4 ΗΜΕΡΩΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ. ΕΙΧΕ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΡΑΚΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΕΡΦΑΡ ΑΛ ΧΙΓΑΛΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΟΘΜΑΝ ΓΚΑΜΙΝΙ.
2)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ-ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΝΤΙΛ ΤΟΥ ΙΡΑΚ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΚΑΡ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ Ο ΓΚΑΜΙΝΙ ΤΟΥ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΙΟΥ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2018
3)Ο ΑΚΑΡ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΩΡΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2019 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΕ 12 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ.
4)ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΕΞ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΚΛΙΜΚΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΚΑΤ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΔΟ ΗΓΕΤΗ ΣΑΛΙΧ ΜΟΥΣΛΙΜ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ -ΒΑΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΟΥ-ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΟΙΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ , ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2018 ΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.