Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

EΞΟΔΟΣ/REXIT/ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΥΠΕΞ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ./ΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Ο ΡEΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ EXXΟN MOBIL ΗΤΑΝ ΑΝΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ "ΧΗΜΕΙΑ' ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.ΥΠΗΡΧAΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ...
2)ΕΙΧΕ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ JCPOA ΠΟΥΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΟΜΠΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΓΝΟΟΥΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
3) Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΝΑΝΤΙΟΝ. ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΗΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟ.
4)Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΚΑΤ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕA. Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΥ ΕΙΠΕ "ΡΕΞ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ...".ΤΩΡΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜ. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ "ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕΣ'...ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΟΝΗ ΣΗΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΩΝ.
5)Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ "ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ!!!"
6)Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑΑΡΑΒΙΚ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΡΕΥΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
7)ΟΤΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΡΑΓΜΑTΟΠΟΙΗΣΕ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ, ΑΦΗΣΕ Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΤΟΝ ΤΡΜΠ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΗΦΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΝΑ ΤΟΥ Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ-ΤΟΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΑΝΟΙ ,ΟΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΤΖΩΝ ΜΑΚΕΙΝ , ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ. Ο ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΑΚΕΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΚΡΙΝΕ . Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΑΝΤΙΜΙΛΗΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ "Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΑΚΕΙΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΣΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΡΩΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΝ!!!".
8)Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΦΟΒΙΚΟΣ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ. ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΥΠΡΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ.../ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΑΘΡΩΠΟΥΣ -ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.
9)Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΤΕΙΧΟΣ. Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ.
10)Ο ΤΙΛΕΡΣΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΝ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΚΑΠΙΟΙΑ ΦΑΣΗ ΩΣ 'ΗΛΙΘΙΟ' ΚΙ "ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ'. ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ...
11)ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ ΧΘΕΣ Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΤΙ "ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ " ΚΑΙ ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΘΕΝΤΑ ΜΕ ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΚΡΙΜΠΑΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ. Η ΘΕΣΗ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΗ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ.Η ΑΝΑΚΟΙΝΨΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ "ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΣΧΑ,ΑΛΛΑ Η ΓΛΩΣΣΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΟΞΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ". ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Ο ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΣΕ ΑΙΘΙΟΠΙΑ-ΓΚΑΝΑ-ΚΕΝΥΑ-ΤΖΙΜΠΟΥΤ-ΝΗΓΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΑΠΕΠΕΜΨΕ ΑΠΟ ΤΟ STATE DEPARTMENT.