Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ./IΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΗΣΥΧΟΣ..ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΣΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... (ΠΙΘΑΝΟΝ Β. ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΠΕΣΜΕΡΓΚΑ Η ΣΕ ΑΡΜΕΝΙΑ Η ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ)

2)Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΨΕΠ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ (ΒΛΕΠΕ ΧΙΤΛΕΡ ΠΡΟ ΤΟΥ 1939)

3)ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΣΥΝΘΗΜΑ "ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ". ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ (ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥΤΙΝ) .ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΜΑΛΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΜΑΝΤΗΛΑ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΤΑΤΟΥΡΚ (

4)ΤΑ ΛΕΚΤΙΚΑ/ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙ Α ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ....ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΑΦΡΙΝ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ LESSONS LEARNED....ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΑΛΛΟΥ..