Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

NA ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.....ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ..


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΙEIΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΒΑΘΜΟ ΑΝΗΜΕΡΩΤΗ Ή ΗΜΙ-ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ Η ΕΛΛΑΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΥΣΤΕΡΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΝΕ.ΤΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΟΤΑΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
2)ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ....ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΕΩΝ ΑΠ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ-ΣΜΥΡΝΗ-ΚΙΟΥΡΕΤΣΙΚ ΚΑ.Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ(ΣΕ 5 ΧΩΡΕΣ ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΩΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗ./ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ. ΕΝΩ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ.ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ....(ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ)
3)ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΕΔΩ ΤΑ ΜΜΕ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΤΙΚΟΤΗΤΑ . ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ 52Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 'ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΙΑΣ".ΑΠΟ ΤΗΝ 28Η ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΤΟΝΙΟ-ΒΑΣΕΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ,ΠΟΥ ΑΝΑ 12 ΩΡΕΣ ΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΩ-Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 62% ΤΟΥ ΚΑΝΤΟΝΙΥ,ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΦΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.Η ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΑΤΟΛΑΣ.
4)ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΕΞΣΑΓΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ.(ΠΧΑΕΡΟΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ)ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΠΟΚΤΟΥΝ LESSΟNS LEARNED. ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.ΠΧ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΟΜΑΛΙΚΟ.
ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΡ-ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ(ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΔΙΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ-ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ)
5)ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ "ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ".ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΣΩ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ-ΤΣΑΝΙΚΛΙ ΚΑΙ ΣΤΡΤΗΓΟΥ ΑΚΑΡ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ "ΕΓΩ ΠΟΛΕΜΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ"!!!".ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΑΦΡΙΝ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ "ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ".ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΑΙΟΥ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΥ ΤΩΝ 69 ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ INHERENT RESOLVE).ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΝΑΕΡΙΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΛΟΓΩ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.(ΕΝΝΟΩ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ-ΙΝΓΚΟΥΣΕΤΙΑ-ΝΤΑΓΚΕΣΤΑΝ ΚΑ).
6)ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΠΟΛΕΜΑΣ ΣΕ "ΜΙΝΙ-ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ " ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΕΡΗΜΟ. ΜΕΡΑ ΜΕ ΝΥΧΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ. ΑΛΛΑ ΜΙΛΩ ΕΥΡΥΤΕΡΑ , ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΞΑΙΡΩ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΜΠΛΟΚΩΝ ΣΕ ΚΑΥΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ/ΑΛΛΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ.ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ 40-60 ΝΕΚΡΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2016..ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΝΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑ.
7)ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.ΣΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ.(ΣΕ ΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 2016-2017) ΕΠΙ 19 COURSES ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΗΣΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ/ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ(SOUTHCOM), TOY ΣΤΡATOY ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚAΡΔΗ /ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ,(AFRICOM)ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ(PΑCOM)ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 4 ΣΧΟΛΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ -ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ(CENTCΟΜ) ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΑΚΝΤΗΛ ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΟΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ.ΜΙΛΩ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΟΝΟΜΑΤΑ-ΕΜΑΙL ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΛΠ.ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΙEΡΗΣΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΔΕΣ ΣΤΡATIVΩTIΙΚΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΩ.ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ. ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΟΧΙ ΑΝΤΙΓΑΦΕΣ ΑΛΛΩΝ, ΟΧΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΥΘΜΕΝΕΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΛΕΜΕ. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ.