Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

O MAIK ΠΟΜΠΕΟ ΝΕΟΣ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ./70ος ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Ο ΕΠΙ 13 ΜΗΝΕΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ.ΣΧΕΔΟΝ 4 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΕ 6 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ.
2)ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ WEST POINT.ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΝΩ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.. ΚΑΛΙΦΟΡΝΕΖΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ. ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΧΑΡΒΡΝΤ/55 ΧΡΟΝΩΝ.ΙΤΑΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΘΥ.
3)ΕΞΕΛΕΓΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΝΣΣ. ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ-ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΩΝ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΒΕΓΓΑΖΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΤΟ 2012,ΟΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ
4)ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2017 ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΜΙΤ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ-ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΚΑΡ.. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΗΤΑΝ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.
5) ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΥ./ΕΝΤΟΝΑ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ WIKILEAKS .ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
6)ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΓΙΟ.ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
7)ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ 34 ΧΩΡΕΣ. ΥΠΟΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.ΕΠΕΛΕΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ CIA ΜΕ ΨΗΦΟΥ 67-33.ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΚΡΤΙΚΟΙ ΓΕΡΟΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.
8)ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ "ΧΗΜΕΙΑ' ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.
9)ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΑΡΚΑΝΣΑΣ ΤΟΜ ΚΟΤΟΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΑΠΟΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΩΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΟΝ.