Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018

“Άγγελε, Δημήτρη όλοι οι Έλληνες απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας”: Παρέμβαση Τσίπρα

File Photo: Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας . AΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ


Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, παρενέβη στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται από την αρχή του περασμένου μήνα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ανδριανούπολης.
Ο κύριος Τσίπρας σε δήλωσή του στην εφημερίδα Documento αναφερόμενος στην περιπέτεια του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κουκλατζη τονίζει χαρακτηριστικά:
“Άγγελε και Δημήτρη όλοι οι Έλληνες απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας”.

Με την παρέμβαση αυτή ο Πρωθυπουργός ήθελε αφ’ενός να δείξει ότι η Πολιτεία έχει συνεχώς στο μυαλό της του δύο στρατιωτικούς, αλλα και να στείλει ένα νέο μήνυμα στην Άγκυρα ότι η προκλητική και ανέντιμη τακτική της με θύματα δύο αθώα παιδιά στρέφεται εναντίον ολόκληρου του Ελληνικού λάου.
Συγκινητικό ήταν και το μήνυμα του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρου
«Απόψε ο Εσταυρωμένος ας συντροφέψει τα δυο μας παιδιά, τους δυο στρατιώτες που μιμούνται τον Χριστό, και είναι και αυτά μέσα στις φυλακές»,
Οι προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης συνεχίζονται,για να επιτευχθεί η απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών που όπως φαίνεται δεν αποκλείεται να έπεσαν και θύματα μιας καλοστημένης τουρκικής παγίδας.
Σήμερα τα δύο Ελληνόπουλα που περνούν το δικό τους δράμα στις τουρκικές φυλακές, χωρίς να ξέρουν πότε θα έρθει η Ανάσταση, επισκέφθηκαν και οι γονείς τους.

 http://hellasjournal.com/