Κυριακή, 8 Απριλίου 2018

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ /ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ, ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ.
2)ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΤΖΩΝ ΜΠΟΛΤΟΝ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΛΙΝΤΣΕΙ ΓΚΡΑΧΑΜ-ΒΑΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΟΥ-ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ...ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ....ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΚΤΙΜΑ ΤΟΝ ΡΕΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ...
3)Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΓΚΡΑΧΑΜ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ , ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΩΣ ΕΝΑ "ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ...".
4)ΑΠΟΨΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΤΕΡΑΡΧΟ ΣΕΡ ΣΤΙΟΥΑΡΤ ΠΙΤΣ , Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΖΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ, ΕΝΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΑΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΘΕΣΗ...
5)ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2017 ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΣΤΟ ΧΑΝ ΣΕΙΚΟΥΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΜΕ 59 ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΡΟΥΖ ΑΠΟ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ,ΕΝΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΛ ΣΑΓΙΑΝΤ.
6)Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΡΙΩΝ, ΕΝΩ ΑΥΡΙΟ/ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΤΡΑΜΠ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ , ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ-ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ . ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ.
7)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΙΚΤΟΥ/ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΖΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ, Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΠΩΛ ΣΙΛΒΑ, ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΙΚ ΜΙΛΕΙ, ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΖΩΝ ΡΙΤΣΑΡΣΟΝ, ΚΑΙ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΝΤΕΗΒ ΓΚΟΛΝΤΦΙΝ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΕΛΕΡ, ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΖΩΝ ΝΤΟΛΑΝ, ΜΑΙΚ ΓΚΡΟΥΝ, ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΚΛΑΡΚ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ 17 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΝΤΑΝ ΚΟΑΤΣ, Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ ΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΟΖΕΦ ΒΟΤΕΛ , ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ INHERENT RESOLVE.
8)ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ.Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΡΙΛΙΟ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠ ΤΟ ΤΟΤΕ ΣΥΜΒΑΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΔΙΚΑΣΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.ΟΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ....ΑΥΤΑ.