Κυριακή, 8 Απριλίου 2018

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ/ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ


 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


 
1)Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ. Η ΔΥΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΓΑΙ ΝΕΑ ΨΥΧΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΜΗ.... ΜΙΛΩ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΜΙΛΩ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΚΡΙΜΠΑΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.. ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΔΡΑΜΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ.
 
2)Η ΕΜΜΟΝΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΠΤΩΤΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΑΚΟΥΓΙΟΥ.. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΕΔΑΦΗ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΡΩΣΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ. Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΝ Η ΜΟΣΧΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΣΗ. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΖΩΝ ΜΠΟΛΤΟΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ.
 
3)Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ S-400 ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ KORNET ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΡΩΣΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΥΞΗΣΗ ΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ. Η ΑΥΞΗΣΗ ΜΑΜΟΥΘ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ-ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑ. ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....
 
4)ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΝ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ SEMI-ALIGNMENT.ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΙΚΤΕΣ, ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ EPΑA ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΚΙΟΥΡΕΤΣΙΚ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ή ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Ή ΕΛΛΑΔΑ Ή ΣΕ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΩΝ ΗΠΑ.
 
5)Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΛΞΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΒΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΑΠΕΙΛΗ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ, ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ. Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΣΑΡΕΙ "ΕΙΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ" ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΑΙ ΠΛΛΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ.ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΔΙΖΟΥΜΕ....ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΔΥΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΠΙΛΑΤΙΚΑ" ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕΙ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΟΙ ΑΝΑΚΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. Η ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ.ΟΛΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΑ. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΕΠΑΥΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ. Η ΜΟΣΧΑ, Η ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ. ΑΡΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ....ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.....ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ. ΤΑ ΟΛΙΓΑ.