Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

ΕΚΘΕΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ/ΠΟΛΛΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΜΙ5.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΕΚΘΕΣΗ 96 ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΑΜΥΝΑΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..Η ΕΚΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ-BREXIT ΠΕΡΙΟΔΟ.
2)ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΕΝΔΙΦΕΡΟΥΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΙ5 (ΜΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ 3 ) ΑΝΤΡΙΟΥ ΠΑΡΚΕΡ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΥ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΜΙ5, ΜΙ6 ΚΑΙ GCHQ ΔΙΝΟΥΝΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
3)Ο ΠΑΡΚΕΡ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ , ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ BREXIT ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΔΙΜΕΡΩΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΡΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.
4)ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ 28 ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΓΝΩΣΤΑ.
5)ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΠΙ ΔΕΚΑΤΙΕΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ,ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ.
6)Ο ΠΑΡΚΕΡ-ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ-ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ-ΡΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ-ΜΟΣΟΥΛΗ ΕΠΟΧΗ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ 52 ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΧΩΡΕΣ.
7)Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΙ5, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ BREXIT ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ.
8)Ο ΠΑΡΚΕΡ ΑΝΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΑΜΑΝ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΝΕΚΡΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 3-4 ΧΡΟΝΩΝ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ 25 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ!!!
9)ΤΕΛΟΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΣ ΤΗΣ ΕΕ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ "ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ," ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑ BREXIT ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝΕ ΧΩΡΑ ΝΕΕΣ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ....