Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

AYTA ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ/Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ./ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΗ Η ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ-ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΣΦΕΝΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ 60 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΥΝ 3000.ΝΤΡΟΠΗ.ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ.
2)ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Η ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΛΥΣΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 36.3% ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΑ ΕΔΑΦΗ , ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛΑΝ ,ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΔΥΟ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ(ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΜΟΥ). Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΕΧΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΙΔΙΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ-ΑΣΙΑ .
3)ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΚΜΠΑ ΤΟΥ 1948 ΣΥΝΕΠΕΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ 800 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ , ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ 60 ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ.ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ , ΤΗΝ ΜΙΑ Ή ΔΥΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΧΑΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΝΤΕΡΟΤ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, Ή ΤΟ ΕΝΑ ΒΛΗΜΑ ΟΛΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ, ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΗ ΣΕ ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ.. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΙΠΟΙΗΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΕΞ ΤΙΛΕΡΣΝ ,ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΚ ΜΑΣΤΕΡ ΚΑ.ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ WEST POINT.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΠΟΤΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΜΠΕΡΝΙ ΣΑΝΤΕΡΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΒΕΡΜΟΝΤ ΠΟΥ ΟΡΘΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΚΟΥΖΝΕΡ-ΙΒΑΝΑΣ.
4)ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ) ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΒΕΤΟ ΣΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ , ΟΠΩΣ Η 476 Η 478 ΤΟΥΣΑ/ΟΗΕ ΤΟΥ 1980 ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ( ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΕΙΧΑΝ ΤΟΤΕ .ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ 14-0). ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΥΘΕΙ.ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΛΥΣΗ.ΟΧΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ.ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΤΗΣ 21-12-2017 , ΟΠΟΥ ΜΕ 128 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, 35 ΑΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 9 ΥΠΕΡ .ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ!!!!.Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ...
5)ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΠΑΙΤΕΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ-ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ.ΚΑΛΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΑΝΕΛ)ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ.ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ-ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΓΑΛΛΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΩΝ ...ΤΡΙΜΕΡΩΝΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΘΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΛΑΩΝ ΓΙΑ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ 44 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ. ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΟΖ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ...
6)ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ(ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ) ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΩΣ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ-ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΧΩΡΩΝ , ΟΠΩΣ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ, Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΡΥΘΜΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΩΤΙΚΟΥ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. Η ΔΥΣΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΡΑΜΠ, ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΘΟΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ. ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. Η ΒΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΑ.
ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.