Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ-ΥΠΟΠΤΟ-ΔΟΛΙΟ.. ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Ή ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ-ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ
.
2)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΝΤΑ,ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΛΟΙΟ, ΕΝΩ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΚΤΑΙΩΡΟΥΣ/ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016, ΑΛΛΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΛΗ, ΠΕΡΙΕΡΓΗ, "ΕΞΥΠΝΗ" ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ-ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΙΧΛΩΔΗΣ, ΑΝΑΙΜΙΚΗ, ΑΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ.

3)ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΝΑΤΟΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Η ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΕΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ , ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ.

4)ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΣΕ 6 ΛΙΜΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ-ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΛΑΓΟΙ" ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝΤΑΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΑΡΜΑΡΙΔΑ...ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!!!!
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ 20-25 ...ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ.ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ "ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ...

5)ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.....ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ...ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ ΠΑΡΑΠΛΕΟΝΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ.....ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ , ΣΤΟΝ ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΟ/ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ/ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ "ΠΟΛΕΜΟ".

6)ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ "ΕΦΕΣΟΣ-2018" ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΤΟΝΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΒΑΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ....ΚΑΙ 1-2 ΣΕΝΡΙΑΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΙΞΕΙ....

7)ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΠΟΛΥΣΧΙΔΩΣ. ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΛΑΘΕΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 4ΗΜΕΡΟ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!".ΑΣΦΑΛΩΣ ΒΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ. ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΑΣΚΕΝΔΗ ΚΑΙ ΣΕΟΥΛ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΥΝΟΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ....ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ...ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ...Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΕΡΚΑΓΙΑ ΤΟΥ 1995-1998.

8)Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ(ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ).ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ. ΕΛΛΕΙΨΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ. ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΡΙΞΕΙ ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΝΑΥΑΡΧΟΙ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ. ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ...ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.