Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Περιπέτεια για τον Μητσοτάκη στα σύνορα με την Τουρκία: Είχε ξεχάσει ταυτότητα και διαβατήριο

H φωτογραφία που ανάρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Instagram @kyriakos


Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στα ελληνοτουρκικά σύνορα, το οποίο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευση επιχείρησε να ξεπεράσει με χιούμορ και μια φωτογραφία στο Instagram
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίσκεψή του στην Αλεξανδρούπολη για τις εορταστικές εκδηλώσεις αναφορικά με την απελευθέρωση της πόλης, επρόκειτο να περάσει από το τελωνείο των Κήπων στο τουρκικό έδαφος και από εκεί να μεταβεί με πλοίο στην Ίμβρο.

Ωστόσο φτάνοντας στο τουρκικό τελωνείο διαπίστωσε πως δεν είχε μαζί του, ούτε διπλωματικό διαβατήριο με το οποίο είναι συνήθως εφοδιασμένα τα πολιτικά πρόσωπα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό, ούτε όμως και με την αστυνομική του ταυτότητα με την οποία θα μπορούσε και πάλι να περάσει στο τουρκικό έδαφος.
O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  παρέμενε στο τελωνείο μέχρι η πρόξενος της Ελλάδας στην Αδριανούπολη μεταβεί εκεί  και να εφοδιάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με ταξιδιωτικά έγγραφα.
Ωστόσο αν και επισήμως η Νέα Δημοκρατία δεν επιβεβαιώνει το γεγονός ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια ανάρτηση στο Instagram που προφανώς και αναφέρεται στο θέμα αυτό.
kyriakos_Τελωνείο Κήπων. Όταν διαπιστώνεις ότι έχεις ξεχάσει το διαβατήριο σου και νομίζεις ότι έχεις βρει τον ένοχο! 😂
Θα φτάσουμε στην Ιμβρο με το βραδινό καράβι!
Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Instagram
Πηγή: INSTAGRAM