Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

Γιατί ο Τούρκος που πιάσαμε στις Καστανιές δεν θα μπορούσε να ΄ναι στρατιωτικός

Πανικός μεγάλος ξέσπασε με τη σύλληψη του Τούρκου στις Καστανιές! Πληροφορίες που μεταδόθηκαν ήθελαν να ΄ναι στρατιωτικός. Παρά το γεγονός ότι πηγές του ΓΕΕΘΑ από τις 16.30 έλεγαν πως ο Τούρκος είναι πολίτης, η αναστάτωση εξακολούθησε για αρκετή ώρα. Γεωργός όπως λένε πηγές από τις Καστανιές ή υπάλληλος του δήμου Αδριανούπολης όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ ,το σίγουρο είναι ότι δεν είναι στρατιωτικός. Και δεν θα μπορούσε να ΄ναι γιατί:

•Οι Τούρκοι από την ημέρα της αιχμαλωσίας των δύο στρατιωτικών μας έχουν “μαζευτεί” από παντού! Ειδικά στον Έβρο είναι εξαιρετικά προσεκτικοί. Ξέρουν ότι υπάρχει το “σύνδρομο της ισοφάρισης”.
• “Εξαφανισμένοι” είναι και από το θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου.
Γενικώς θέλουν να εκμηδενίσουν τη πιθανότητα να βρεθούν στη γωνία…Στην οποία έχουν βάλει εμάς ακριβώς επειδή δεν κάναμε αυτό που τώρα οι Τούρκοι κάνουν: να πάρουμε τα μέτρα μας…
Όπως έχουμε ξαναγράψει είχαν χτυπήσει πάρα πολλά καμπανάκια στο Αιγαίο πριν από την αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών μας. Γι΄ αυτό και κάποιοι είναι αδικαιολόγητοι που δεν τ΄ άκουσαν. Η ετοιμότητα που σήμερα έδειξαν συλλαμβάνοντας έναν Τούρκο με τρακτέρ άργησε 63 ημέρες. Όσες και οι μέρες αιχμαλωσίας των δύο στρατιωτικών μας.

militaire.gr