Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

EUROVISION-1/ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ/ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ .


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ EUROVISION.ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ. ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ.ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ. ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΗΣΑΝ ΑΧΡΗΣΤΑ. ΑΔΥΝΑΜΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΣΑ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗΣΙΟΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ, ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ.
2)ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΣΥΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΑΥΚΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ. ΑΛΛΟ 10, ΑΛΛΟ 28 ΚΑΙ ΑΛΛΟ 46(ΠΡΟΧΘΕΣ 43)ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ-ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΩ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ, ΠΟΛΥΠΡΟΩΘΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ,ΤΑΣΕΙΣ 'ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ' ΠΟΝΗΡΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΦΗΓΗΜΑΤΩΝ, ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ , ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΟΤΙ "Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ"(ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ)ΚΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΙΣΜΟΥ, ΕΝΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΜΙΑΣ ΙΔΙΟΤΥΠΗΣ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΔΙΑΦΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 193 ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ.(ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ).
3) ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ EUROVISION ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΑΓOΥΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ VOLΑRE TOY 1958(ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙA ΧΡΟΝΙΑ Ο ΦΡΑΝΚ ΣΙΝΑΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΝΤΗΝ ΜΑΡΤΙΝ), ΤΟ SAVE THE KISSES FOR ME (ΤΩΝ BRΟTHERHOOD OF MEN)ΤΟΥ 1973, ΤΗΝ FRANCE GALL ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΤΟ "WAX DOLL RAG DOLL", ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΖΩΡΖ ΓΚΕΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ Ή ΤΟ HOLD ME NOW ΤΟΥ ΙΡΛΑΝΔΟΥ ΤΖΩΝΥ ΛΟΓΚΑΝ ΤΟΥ 1987 Ή ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΑΛΛΙΚΟ "ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ" ΤΟΥ 1977 ΤΗΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΣ ΜΑΡΙ ΜΥΡΙΑΜ, Ή ΤΟ INSIEME ΤΟΥ ΤΟΤΟ GUTUGNO.. ;Ή ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ "WATERLOO" TOY ΣΟΥΗΔΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΑΒΒΑ ΤΟ 1974 , ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ).Ή ΤΗΝ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΙΑΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥ ΛΕΑΝΔΡΟΣ APRES TOI, Ή ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ CELINE DION TOY 1988 ΝE PARTES PAS SANS MOI..ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.
4)ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΕΡΩΤΙΚΗ (ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ(ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΘΑΥΜΑΣΙΟΥΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ). ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΓΑΛΛΙΑ, Η ΙΤΑΛΙΑ, ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ, ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΚΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΒΑΡΙΕΣ ΗΤΤΕΣ, ΕΝΩ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥΑΞΟΝΙΚΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΡΒΗΓΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΩΝ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΠΧ ΟΙ 5 ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ 3 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ "ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΙ' Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΩΝΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ Η ΣΟΥΗΔΙΑ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΙΑ(ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΚΑΙ ΕΚΕΝΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ).ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ 'ΜΕΤΩΠΑ" ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΑ. ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. Η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΤΟ 2013-2014 , Ή Η ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕΞΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ..ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ. ΤΟΥΣ.... ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΤΥΛ. ΠΧ Η ΣΕΡΒΙΑ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΔΟΥΝΑΒΗ ΚΑΙ ΣΑΒΑ'...ΑΡΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΤΙΚΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.