© Παρέχεται από: Attica PublicationsΜια από τις σημαντικότερες στιγμές για κάθε φίλο ή συλλέκτη της κλασικής μοτοσυκλέτας λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Λονδίνο και στην περίφημη δημοπρασία του οίκου Bonhams.
Φέτος θα διεξαχθεί στις 22 Απριλίου και οι ειδικοί κάνουν λόγο για μια από τις πιο ξεχωριστές όλων των εποχών, καθώς θα διατεθούν προς πώληση μερικές από τις συλλεκτικότερες vintage μοτοσυκλέτες των τελευταίων ετών.

> H custom BSA 500 της Hazan Motors θολώνει τα όρια μεταξύ μηχανοκίνησης και τέχνης
Πανέμορφα δίτροχα της βρετανικής, της γερμανικής και της ιταλικής σχολής, που κάθε φανατικός θα ήθελε στο γκαράζ του. Όπως τα παρακάτω.

MV Agusta 750S του 1973

Πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές μεταπολεμικές μοτοσυκλέτες που φτιάχτηκαν ποτέ. Χειροποίητη και σε περιορισμένα αντίτυπα, κοστολογείται πολύ παραπάνω από την μέση ρετρό μηχανή.
Αναμενόμενη τιμή: €110.000.

Τriumph T120R Bonneville του 1970

Πραγματική κλοπή μια τέτοια μοτοσυκλέτα με τιμή εκκίνησης τα €10.000. Πρόκειται για την αυθεντική εκδοχή της κλασικής Bonneville και μάλιστα με τα αρχικά της χρώματα.
Αναμενόμενη τιμή: €18.000.

Clymer-Munch Mammoth του 1970

Ο Γερμανός κατασκευαστής Freidl Münch συνήθιζε να φτιάχνει πρωτότυπες μοτοσυκλέτες κατά τη δεκαετία του 1950. Με το Mammoth όμως ξεπέρασε τον εαυτό του, καθώς μιλάμε για ένα από τα πρώτα superbikes που φτιάχτηκαν ποτέ, με κινητήρα αυτοκινήτου NSU και δυνατότητα να ταξιδεύει συνεχόμενα ακόμη και για μια ολόκληρη ημέρα με μέση ταχύτητα 177 χλμ/ ώρα.
Αναμενόμενη τιμή: €125.000.

Ducati 750 GT του 1974

Ο θρυλικός Fabio Taglioni σχεδίασε την πρώτη v-twin δρόμου της Ducati, παρά το γεγονός πως είχε να αντιμετωπίσει ισχυρό ανταγωνισμό από τους Ιάπωνες κατασκευαστές.
Αναμενόμενη τιμή: € 24.000.
> Βασίλισσες στο δρόμο ξανά, αυτές οι 3 custom μοτοσικλέτες της Triumph

Vincent Touring Rapide του 1950

H πιο γρήγορη μοτοσυκλέτα του πλανήτη για αρκετά χρόνια, από το 1946 και έπειτα όταν και δημιουργήθηκε. Το βρετανικό καθαρόαιμο μάλιστα ήταν μια από τις ελάχιστες μηχανές στο συγκεκριμένο χρώμα (Chinese Red).
Αναμενόμενη τιμή: €100.000.