Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

Τραγωδία: Νεκρά τα 9χρονα δίδυμα κορίτσια

Τραγωδία: Νεκρά τα 9χρονα δίδυμα κορίτσια

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δίδυμων 9χρονων κοριτσιών, Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου, σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γεώργιο Τσούκαλη - Ήταν αγκαλιά με τον παππού και την γιαγιά τους.news247

Adtech Ad
Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της αναζήτησης των δίδυμων 9χρονων κοριτσιών της οικογένειας Φιλιπποπούλου που αγνοούνταν από την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής, καθώς οι σοροί τους ταυτοποιήθηκαν. Τα κοριτσάκια βρέθηκαν αγκαλιά με τον παππού και την γιαγιά τους οι σοροί των οποίων επίσης ταυτοποιήθηκαν.
 
Rewind 10 Seconds
00:00
00:00
00:00
Fullscreen
Την είδηση γνωστοποίησε ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Γιώργος Τσούκαλης. Για την εξεύρεση τους είχε εκδοθεί και Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.
Η ανακοίνωση για τα δίδυμα κορίτσια
Η ανακοίνωση για τα δίδυμα κορίτσια

Το θρίλερ και η ανατροπή

Το θρίλερ ξεκίνησε όταν ο πατέρας των δύο κοριτσιών επικοινώνησε με τηλεοπτικό σταθμό και δήλωσε πως αναγνωρίζει τις δίδυμες κόρες του στα πλάνα με την διάσωση πολιτών από πλοιάριο που τους μετέφερε στο λιμάνι της Ραφήνας.
Ο άντρας που φαίνεται στα πλάνα δίπλα στα συγκεκριμένα κοριτσάκια επίσης παρενέβη σε τηλεοπτικό σταθμό και δήλωσε πως αυτά είναι τα δικά του παιδιά και παιδιά συγγενών.
Ο πατέρας μάλιστα μετέβη στο Λιμεναρχείο Ραφήνας όπου τους επέδειξαν οι λιμενικοί τη λίστα με τους διασωθέντες-επιβαίνοντες του συγκεκριμένου πλοιαρίου, ωστόσο μέσα σε αυτή δεν υπήρχαν τα ονόματα των παιδιών του αλλά άσχετα ονόματα.