Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018

AYTA ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.../ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ./ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΑ ΚΑ./ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ./ΜΕΡΟΣ Α.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΕΔΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΧΡΟΝΩΝ/ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ-ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ/ΑΝΩ ΤΩΝ 500 ΣΕΛΙΔΩΝ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ-ΤΟΥΡΚΩΝ-ΣΕΡΒΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ

2)ΑΡΧΙΖΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2016/ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ FSB/ΠΡΩΗΝ KGB ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΕ ΠΑΤΡΟΥΤΣΕΦ, ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ "ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ' ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΤΗΝ FYROM , ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ. ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 3 ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΡΟΥΤΣΕΦ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΔΡΑΜΑΤΙΣΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟ 2014-2015.

3)Ο ΠΑΤΡΟΥΣΕΦ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΣΕΡΒΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ -ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΟΒΟ.Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ 2016-2017 ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΡΟΥΣΕΦ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ" ΜΟΣΚΟΒΙΤΩΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ "ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ/ΚΟΖΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2016 ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2017 "ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΑΓΕΒΟ Η FYROM KAI H BOΣΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.".Ο ΠΑΤΡΟΥΣΕΦ ΕΧΕΙ ΩΣ "ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ" ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΑ ΛΕΟΝΙΝΤ ΡΕΣΕΤΝΙΚΩΦ, ΠΡΩΗΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ FSB, ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΟΜΙΛΕΙ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΒΟΥΛΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΚΑ.. ΟΤΑΝ ΗΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΗΤΑΝ Ο ΡΕΣΕΤΝΙΚΩΦ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΡΟΥΣΕΦ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΜΑΛΟΦΕΓΙΕΦ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΖΕΤΑΙ ΩΣ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ", ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ "ΑΙΜΑΤΟΔΟΤΗΣ" ΤΩΝ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑ ΤΗΣ ΕΕ ΩΣ "ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΙ", ΛΟΓΩ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ(ΛΙΣΤΑ ΚΥΡΩΣΕΩΝ)

4)ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛ Ο ΠΑΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΗΣ .ΓΚΕΟΡΚΙ ΜΟΥΡΑΤΩΦ(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΤΗΣ FSΒ).ΕΠΙ ΣΟΒΙΕΤ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΛΑΘΕΝΤΑ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ ΑΛΕΞΕΙ ΠΟΠΩΦ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ Β.ΤΣΙΖΩΦ,/ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΗ ...ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΜΟΥΡΑΤΩΦ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014 NA EΡΘΕΙ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΗ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΜΕΡΟΣ Β

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ-ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.