Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

“Αφήστε τις Ένοπλες Δυνάμεις έξω από την αντιπαράθεση” ,γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης

H άδικη κριτική που δέχτηκαν οι Ένοπλες Δυνάμεις για την εμπλοκή τους στις φωτιές της ανατολικής Αττικής έχει προκαλέσει πολύυ μεγάλες αντιδράσεις. Πέρα από κόμματα και αντιπαραθέσεις… Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης με ανάρτησή του στο facebook, απαντά με επιθετικό τρόπο στην κριτική εναντίον των ΕΔ.
Γράφει συνοδεύοντας σχετικό βίντεο:

Ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, ήταν ο Λοχαγός μου στην 2α Μ.Αλ. Ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, εξαίρετος Αξιωματικός και Καταδρομέας. Εδώ περιγράφει με σαφήνεια την άμεση και μεγάλη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων, σε πλωτά και εναέρια μέσα για την διάσωση των πυρόπληκτων συμπολιτών μας που βρίσκονταν στην θάλασσα για να γλυτώσουν από τις φλόγες.
Μεγάλο φάουλ του Πορτοσάλτε και άλλων να λένε ψεύδη γι’ αυτό..
Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει για χίλιους λόγους, όταν όμως είναι εκεί όλη η Ζ ΜΑΚ με τα πλωτά της και τους υποβρύχιους καταστροφείς του Στρατού, η ΔΥΚ με τα πλωτά της και Υποβρύχιους Καταστροφείς του ΠΝ, οπλιταγωγά, ελικόπτερα, δεν μπορεί ο κάθε τραμπαρίφας να ψευδολογεί. Έχουμε τόσα άλλα να καταλογίσουμε, δεν χρειάζονται ψεύδη που κλονίζουν την εμπιστοσύνη του κόσμου στις Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες, θυμίζω, ανήκουν στο Έθνος, όχι στον Καμμένο ή τον όποιο υπουργό και δεν ταυτίζονται με αυτόν.
Αφήστε τις Ένοπλες Δυνάμεις έξω από την αντιπαράθεση.

militaire.gr