Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018

ΠΕΡΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ/ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ , ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΠΙ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ Δ ΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΕΛΑΣ, ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ-ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΤΙ ΙΣΧΥΡΟ ΠΕΡΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΑΡΑ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ , ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ , ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΤΗΝ ΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΒΡΙΣΟΚΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΚΩΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΓΩΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ 2 ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ. ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΑΝ ΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΔΡΑΣΗΣ. ΟΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΟΡΑΤΕΣ, ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.


2)ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΚΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΕΝΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ, ΑΘΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΟΒΑΡΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΚΑΙ "ΔΡΑΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ, ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ "ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΣΦΑΙΡΟΥ ΜΥΑΛΟΥ" ΤΟΥΣ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ. ΤΗΝ ΙΔΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΡΤΖΗ-ΣΤΑΘΑΚΗ ΚΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΠΟΤΟΜΩΝ ΑΚΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΥΣΙΜΗΣ ΥΛΗΣ/ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ. Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ....ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΕΝΤΡΩΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΛΟΙΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΒΑΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ.Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ , ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΝΕΔΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.


3)Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΟΤΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑΤΙΚΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ 3 ΚΡΑΤΩΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ . ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ.ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟ./ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΜΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ/ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΥΡΚΑΟΙΩΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΠΑΝΤΟΥ.. ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ-ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΒΡΑΧΩΔΩΝ ΟΡΕΩΝ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΣΕΡΒΙΑ ΚΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ, ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΗΣΗΣ, ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΣΕΩΝ. ΦΡΕΣΚΕΣ ΙΔΕΕΣ. ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ. ΟΧΙ
"ΤΥΠΑΚΙΑ" ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΓ ΠΟΛΙΤΙΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΡΑΣΗΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΥΡΩΘΟΥΜΕ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ LESSONS LEARNED ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟ-ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ..