Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ../ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ-ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ. ΕΔΩ ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΖΟΥΔΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ...ΚΡΙΜΑ.

2)Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΣΚΑ-ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ "ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ" ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ 'ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΠΟΗΣΗ" ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ -ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ-ΔΕΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ -ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΣΕΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΔΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΩΣ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ /ΑΤΟΝΙΚΗ/ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣΡΔ ΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ. ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ FARSITE KAI TO FUEGO ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΕΡΙ ΕΚΚΕΝΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ/ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΣΩ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΜΕΙΚΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΚΛΠ(ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΡΩ...). ΑΡΑ Η ΟΛΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ -ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ-ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΜΕΙΖΟΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ , ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ ΚΑΤΡΙΝΑ, ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΟΥ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΟΥ 2004 ΣΤΗ ΝΑ ΑΣΙΑ , ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ ΜΠΟΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΩΣ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ CASE STUDY/ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ"

3)ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟ 4 ΗΜΕΡΩΝ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΠΑΡΑΖ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ, ΖΗΤΗΣΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΕ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ. ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ. ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΥΠΡΙΩΝ , ΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ,. ΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΤΑ .. ΔΥΟ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΛΕΤΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. .Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΠΑΡΑΖ ΕΤΕΡΟΓΕΝΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΓΙΑΣΛΑΝΤ-ΝΤΑΛΑΡΝΑ-ΓΚΑΜΠΛΕΜΠΟΡΓΚ ΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΜΑ ΑΜΕΣΑ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ EUROPEAN FOREST FIRE INFORMATION CENTER. EMEIΣ ΕΙΤΕ MONIMA AΠONTEΣ Ή Ι KAI ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ(ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ).

4) ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ-ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΣΕΩΝ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ . ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΙΖΟΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΜΛΑΝΤΕΝΟΒΑΤΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΚΑ.. ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...

5)ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΟΤΙ Η ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΜΗΝΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ , ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.. ΕΝΩ ΤΟ ΝΑΤΟ-ΟΠΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ AWACS ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΡΑΝΤΑΡ , ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΓΚΑΙΛΕΝΚΙΡΧΕΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΣΥΜΜΑΧΙΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΛΙΣΚΟ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ Ή ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, Ή ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.. ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΠΛΗΘΩΡΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.